Despre mine

Salut! Bine ai venit în micul meu univers online!

Mă numesc Antonia Lestyán, am 21 de ani și lucrez în industria de beauty ca makeup artist de 5 ani. Când vine vorba de cariera mea, povestea care stă în spatele persoanei care sunt azi este una destul de lungă, dar cu final fericit. Totul a început încă din copilărie, când toate pasiunile mele au fost din sfera artelor: desenez de la 5 ani, cânt la chitară, scriu, am practicat dansul sportiv, dar pot să spun că am fost și orientată către partea reală a vieții, fapt concretizat în alegerea de a studia medicina.

38029045_1335135756622841_3815730945282015232_n

Datorită mamei mele, medic estetician, am descoperit secretele domeniului de beauty și alături de ea am avut parte de primele ore de machiaj, formându-mi un bagaj de cunoștințe bine structurate, chiar și din punct de vedere medical. Adevărata mea relație cu arta machiajului a început odată cu dansul sportiv, când, pentru competiții și spectacole, aveam grijă ca, pe lângă ținută și coafură, machiajul să fie impecabil, dându-mi seama că îmi place din ce în ce mai mult această ramură a frumuseții.

Din păcate, o accidentare m-a făcut să pun capăt antrenamentelor, iar timpul pe care înainte îl dedicam dansului, am ales să îl investesc în participarea la diferite seminarii și workshopuri, luând astfel hotărârea de a deveni makeup artist.

La 15 ani aveam un set de pensule și câteva palete. Acum, după 4 ani, am studioul meu, mi-am înființat propria afacere, Urban Beauty, am devenit trainer și, dincolo de toate acestea, încerc să le demonstrez oamenilor că machiajul nu este o mască, nu înseamnă doar linii și culoare sau ceea ce vedem în general în abordarea din salon.

Imaginația, felul în care alegem texturile și cromatica pentru a contura povestea întregului look, trăirile pe care le dedicăm creației noastre, toate acestea ne fac unici și ne dau posibilitatea de a ne numi cu adevărat artiști.

 

Te invit alături de mine, să descoperim împreună secretele din universul de beauty&make-up și nu numai! Enjoy the reading!

incheiere