Beauty

Art beyond Beauty | Cosmobeauty 2022

Am ales ziua aceasta să fac un anunț important și totodată foarte drag mie și am vrut să îl împărtășesc și aici, pe blog, cu voi, însă înainte să trec propriu-zis la el, aș vrea să vă spun câteva cuvinte vouă, dragi femei.

Nu aș vrea neapărat să vă spun clasicul ,,La mulți Ani”, pentru că mi se pare că, dincolo de asta, ar trebui să ne dăm voie mai des să simțim, să ne bucurăm. să plângem, să ne bucurăm de experiențe, să fim noi: puternice și totuși vulnerabile. Nu cred că avem nevoie de o zi anume în calendar pentru a ne încuraja să facem toate aceste lucruri, pentru că ele ar trebui să facă parte din noi, din existența noastră și să ne scoată din rutina pe care majoritatea dintre noi o avem.

Simțiți-vă frumoase, puternice, iubite, iubiți și zâmbiți la rândul vostru și îndepliniți-vă visurile pe care le aveți!

Și acum, că tot vorbeam de frumusețe, a venit momentul să împărtășesc cu voi vestea că anul acesta ridicarea restricțiilor înseamnă și restartul evenimentelor idn industria de beauty, iar de departe cel mai drag mie este Cosmobeauty, care va avea loc la Sala Polivalentă din București în luna mai, între 27 și 29.

De Cosmobeauty este legat, practic, începutul meu ca trainer de machiaj pentru că a fost primul eveniment din București în cadrul căruia am susținut un seminar. La 19 ani, am primit întrebarea ,,Ai curaj să vii să ții un seminar în București?” și gândul pe care l-am avut inițial a fost ok, pot să fac asta? și da, am acceptat și iată-mă acum, bucurându-mă că voi avea din nou ocazia anul acesta să urc pe scenă și să împărtășesc cu voi pasiunea pentru arta machiajului.

Art beyond Beauty este tematica seminarului pe care am ales să îl susțin anul acesta. Îmi doresc să realizez un machiaj de beauty, tipul de machiaj cu care suntem obișnuiți cu toții lucrând în salon, pe care ulterior să îl transform într-un machiaj creativ și astfel vreau să demonstrez că putem crea artă pornind de la orice subiect sau tematică pe care o avem.

De fiecare dată am realizat demonstrații de machiaj creativ pentru că simt că încă, în România, makeup artiștii nu sunt suficient de deschiși față de această ramură. Într-adevăr, un machiaj creativ nu este un machiaj purtabil, însă este oportunitatea prin care noi ne validăm ca artiști. Așa reușim să creăm lucrări unice, care poartă amprenta ideilor și trăirilor noastre, spre deosebire de un machiaj de salon, care chiar dacă este realizat în stilul propriu al fiecărui makeup artist, este totuși un tip abordat de toată lumea.

Abia aștept să ne vedem la București, mai ales că, pe lângă acest seminar, voi lua parte și la Gala Cosmobeauty, în cadrul căreia am fost nominalizată la două categorii: best upcoming beauty influencer și personalitatea anului în industria beauty (makeup), categorii la care puteți să mă votați ( https://cosmobeauty.ro/makeup-personalitatea-anului-in-domeniul-beauty/).

Sper ca prin acest seminar să vă ofer o privire aprofundată în ceea ce înseamnă machiajul ca artă, dincolo de ceea ce se realizează în salon sau pentru evenimente și, de ce nu, cu ajutorul voturilor voastre, să aduc unul din premii acasă!

Voi reveni curând cu și mai multe detalii, dar, până atunci, vă doresc o primăvară plină de zâmbete!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply