Beauty

Euphoria

Salutare și bine v-am regăsit! Chiar dacă a trecut ceva timp de la ultimul articol scris, m-am gândit să revin azi și să vă prezint ultimul machiaj pe care l-am realizat, un look super sparkly și colorat.

Este vorba despre un machiaj inspirat din deja bine cunoscutul serial Euphoria, în cadrul căruia unul din elementele caracteristice, dincolo de culorile vibrante, este strălucirea: glitter, pigmenți, accesorii strălucitoare, cu alte cuvinte un look inedit.

Eu am ales să creez un look inspirat de acest serial, completat de accesorii și o coafură pe măsură și m-am gândit să împărtășesc cu voi produsele pe care le-am folosit și modul de lucru. Așadar haideți să începem.

Fiind un machiaj extins și pe zona tâmplelor și în cea inferioară ochilor, a fost necesar să realizez întâi machiajul tenului și apoi pe cel al ochilor, alături de elementele decorative.

Pentru pregătirea tenului, după curățarea cu demachiant și loțiune tonică, am aplicat baza Morning Glow de la Paese, care pe lângă efectul hidratant, oferă și luminozitate pielii.

Pentru un efect natural, care, totodată să ofere un aspect uniform tenului, am aplicat fondul de ten Velvet Skin de la Mark Wirlen.

Pentru a scoate trăsăturile modelului meu în evidență într-un mod cât mai armonios, am folosit un fond de ten mai închis la culoare pentru contouring (Expert Matte Foundation de la Paese), completat de un accent de lumină dat de iluminatorul lichid Wonder Glow Liquid Highlighter.

Având în vedere că este un machiaj creativ, realizat inclusiv pe zona de tâmple, sprâncenele au fost fixate cu gelul Brow Freeze și completate cu Brow Penul de la Nyx pentru un plus de culoare și formă.

Machiajul ochilor este elementul-cheie al acestui look și totodată legătura cu tematica serialului Euphoria. Compus din elemente grafice suprapuse, am utilizat paleta Ucanbe Athena Face & Body Painting. Este prima oară când am testat această paletă de texturi cremoase și pot să spun că are culori foarte intense, perfecte din punctul meu de vedere pentru a realiza astfel de machiaje sau chiar și din cele creative.

Pentru efectul sprakly, am adăugat unul din produsele mele favorite de la Paese și anume Starfall Eyeshadow, în nuanța silver, un glitter presat cu tentă de textură cremoasă, perfect pentru a reda acel element unic al machiajului.

Ulterior, am accesorizat machiajul cu câteva elemente în concordanță cromatică și anume steluțe de diferite dimensiuni, care să facă întreg lookul și mai spectaculos.

Pentru buze am păstrat un aspect natural, de aceea am ales să aplic un ruj nude din paleta Master Mattes Pro Lip Palette de la Makeup by Mario, deoarece zona ochilor reprezintă linia de accent maxim.

Acesta este lookul final. Sper să vă placă propunerea mea de machiaj inspirat de serialul Euphoria și să vă dea curaj să încercați nu doar machiaje noi și creative, ci și produse folosite în moduri noi.

Ne vedem data viitoare cu un nou look!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply