Beauty

The Colour Resurrection – încă un vis împlinit

Vă vine să credeți sau nu, ne mai despart doar 3 săptămâni de cel mai mare eveniment dedicat industriei de beauty din țară, Cosmetics Beauty Hair 2018, iar anul acesta, în cadrul celor patru zile de târg, vom avea ocazia de a participa pe 27 și 30 septembrie la prima ediție MAKEUP FORUM – o manifestare dedicată atât profesioniștilor din industria de makeup,cât și pasionaților de frumos, reunind makeup artisti, formatori, traineri și vizitatori ce îndrăgesc arta frumosului la Romexpo.

Am îndrăznit să folosesc din nou cuvântul vis și știți de ce? Pentru că pe zi ce trece îmi dau seama cât de mult se schimbă lucrurile, cât de mult mă schimb eu însămi…S-au împlinit deja patru ani de când am ales să devin makeup artist și sunt mai mult decât fericită că, de fiecare dată când am avut oportunitatea de a bifa un eveniment important, am fost și aici, să îl împărtășesc cu voi – emoții, experiențe, lecții învățate. Acum? Emoțiile sunt tot mai mari…Este deja al treilea eveniment la care voi participa și, de aceast dată, cel mai mare din țară. Acum un an, în octombrie, am susținut primul meu seminar aici în Oradea, la Beauty Focus, anul acesta în luna martie am urcat pe scena Cosmobeauty la București și iată că acum, îmi voi pune geanta de makeup pe umăr și voi zbura din nou la București, cu același scop: să vă vorbesc despre artă, despre cum orice makeup artist trebuie să aibă curaj să se joace cu texturi și culori, astfel încât să creeze ceva unic. Machiajul în sine este o creație ce ne poartă amprenta, în care investim energie, imaginație, pasiune, sentimente și mi se pare esențial să înțelegem că toate acestea se află dincolo de barierele lookurilor obișnuite pe care le realizăm în salon.

De ce The Colour Resurrection? Ei bine, dacă ar fi să traduc cuvântul ,,resurrection”, conform dicționarului înseamnă revenire la viață. Și da, eu asta îmi doresc să arăt pe scenă. Odată ce punem suflet în munca noastră și credem în ceea ce dorim să facem, ideile noastre prind viață. Fiecare culoare așezată frumos din pensulă transmite ceva, iar pentru mine asta înseamnă cu adevărat artă.

Așadar, vă aștept pe data de 27 septembrie, de la ora 11:00 să dedicăm prima ediție MAKEUP FORUM artei! Ne vedem acolo!

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply