Beauty, Look & Learn, Make-up & Stories

Bold Blue Eyeliner | Makeup Tutorial

Hello, girls! Știu că a trecut ceva timp de la ultimul video pe care l-am postat pe YouTube, însă acum am revenit și pentru azi v-am pregătit un tutorial foarte rapid și foarte ușor de urmat pentru a obține un look unic, perfect pentru o petrecere de vară, o ieșire în oraș sau pur și simplu dacă vă doriți să abordați un machiaj original. Let’s start!

De mult timp îmi doream să încerc un machiaj mai diferit față de cele cu care suntem obișnuite, așa că m-am gândit la ceva care nu necesită nici foarte multe produse, este și ușor de realizat, iar rezultatul final este cu adevărat wow! Am ales un eyeliner în formă de cat eye, realizat dintr-un creion foarte versatil într-o nuanță de albastru care mie personal îmi place foarte mult, dar pe care voi, bineînțeles, o puteți schimba în funcție de preferințele voastre cromatice sau de lookul pe care vi-l imaginați. Aveți posibilitatea de a vă juca, așadar profitați la maxim de culori și texturi! Haideți însă să vedem pas cu pas ce am făcut.

Machiajul tenului l-am realizat în afara videoclipului, deoarece am vrut să mă concentrez doar pe zona ochilor, dar dacă vă doriți să vedeți etapele pe care le-am urmat în realizarea bazei, puteți să consultați oricare alt tutorial de pe canalul meu, deoarece pașii și produsele sunt identice.

Pe pleoape am aplicat mai întâi un primer, pe care l-am întins foarte bine cu ajutorul degetului pe toată suprafața, astfel încât m-am asigurat că produsele cu care voi veni ulterior vor avea o rezistență crescută și nu vor crea pete inestetice. După aceea am folosit un creion mecanic albastru metalic, pe care l-am aplicat de la baza genelor până în apropierea pliului pleoapei, acolo unde am avut grijă ca marginile să fie cât mai grafice aplicând produsul cu o pensulă.

blue5

Pentru a realiza codița, am folosit tot o pensulă, astfel încât să obțin forma dorită cât mai rapid.

blue6

Pentru a fixa creionul, am aplica peste el un fard strălucitor tot într-o nuanță de albastru, pe care l-am accentuat mai apoi cu ajutorul unuia dintre pigmenții mei faavoriți – White Pearl de la Paese Cosmetics. Această combinație dintre fard și pigment asigură un efect asemănător glitterului, dar este mult mai ușor de realizat datorită particulelor fine de pigment în comparație cu cele de glitter, care sunt mai mari și din această cauză necesită și folosirea unui adeziv.

blue7

Singurul pas care mai este necesar: mascara, pentru niște gene bine definite care să vă pună în valoare și mai bine privirea. Pentru câteva mici ajustări, am folosit o pudră iluminatoare și un gloss pe buze într-o nuanță foarte naturală, astfel încât accentul să cadă pe zona ochilor.

blue1

Iată machiajul final. Sper foarte mult să vă placă și să încercați ideea propusă de mine. Este un look care se poate adapta în funcție de forma ochilor fiecăreia dintre voi și se potrivește inclusiv celor care au pleoapa puțin căzută sau mai îngustă așa cum o am și eu. Toți pașii îi găsiți în videoclipul de mai jos.

Nu uitați să vă abonați canalului meu de YouTube pentru a vedea și tutorialele viitoare, dar și alte proiecte pe care le pregătesc. See you soon!

Product list: Paese Cosmetics

1. Eyeshadow Base

2. Linea Eyepencil – blue

3. Glitter eyeshadow 005

4. Pure pigments: White pearl

5. Lash Couture Mascara

6. Light Boom Illuminating Powder – arctic

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply