Make-up & Stories

Next destination: MAKEUP FORUM | Bucharest

Se spune că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, acel ceva va apărea în viața ta la momentul potrivit, astfel încât să te poți bucura pe deplin. Și sincer, este cât se poate de adevărat. Anul acesta este unul pe care îl voi ține minte cu siguranță pentru mult timp de acum încolo, pentru că este probabil cel mai bun an al meu ca artist. Da, atunci când mi-am început drumul ca makeup artist, mi-am propus să fac ceva în domeniul ăsta, mai mult decât machiajul obișnuit de salon. Mi-am dorit să le arăt oamenilor că este o artă în adevăratul sens al cuvântului și iată că acum, după patru ani de muncă, mi se îndeplinește dorința într-un mod cum nu se poate mai frumos: prin ocazia de a da mai departe din cunoștințele mele, din pasiune, din sufletul și imaginația pe care le-am dedicat jocurilor de textură și culoare.

LRM_EXPORT_20180731_155852

În luna martie am participat la cea de-a zecea ediție Cosmobeauty, iar acum, cu emoții la fel de mari, vreau să vă anunț unul dintre proiectele foarte dragi mie pentru această toamnă de care vă pomeneam în articolul anterior. Așadar, în 30 septembrie, de la ora 11:00, voi susține un seminar pe scena MAKEUP FORUM, în cadrul Cosmetics Beauty Hair, ce va avea loc între 27 și 30 septembrie, la Romexpo.

Cel mai mare eveniment din România adresat sectorului de beauty, acesta reunește branduri de top, reprezentative pentru cosmetică, machiaj, coafură, nailart etc., astfel încât publicul să aibă acces pe parcursul celor patru zile la cele mai noi aparaturi, tehnici și tendințe din industria frumuseții. În cadrul Cosmetics Beauty Hair 2018, MAKEUP FORUM își lansează ediția pilot, organizând o serie de manifestări profesionale dedicate exclusiv makeup artistilor: masterclassuri, seminarii, competiții, reunindu-i astfel pe toți pasionații.

35387783_2099241320104347_1779597210648838144_n

Anul trecut, mai exact în luna octombrie, la Beauty Focus Oradea, am luat pentru prima dată contact cu scena, cu emoțiile unui seminar, cu tot ceea ce presupune pregătirea de dinainte, alegerea temei, a produselor, chiar și a modelului și a vestimentației. A urmat apoi Cosmobeauty în primăvară, când am plecat din Oradea pentru a vorbi despre artă în București și iată că în aproximativ 2 luni mă voi întoarce în București, cu același scop: să arăt publicului ce înseamnă să lași imaginația să se joace cu tot ceea ce îți oferă culorile.

Fiecare oportunitate de acest fel mă face să îmi doresc să  devin din ce în ce mai bună și îmi dau seama că întotdeauna voi avea nevoie de provocări pentru a putea evolua. Makeup Forum este pentru mine o astfel de provocare pentru care nu pot fi decât recunoscătoare. Tot ca o provocare spre a-mi depăși limitele mi-am ales și tema pentru seminar – The Colour Resurrection. Uneori am senzația că ne este frică sau că ne ferim să folosim culorile, să ne lăsăm luați de val și să creăm, bucurându-ne de posibilitățile infinite pe care ni le dă arta. Fiecare seminar al meu este un fel de manifest pentru machiajul creativ, cel care demonstrează că da, machiajul în sine înseamnă artă, o colecție de emoții, culori, texturi, imaginație, care toate puse cap la cap conturează ceva de-a dreptul superb și mi se pare că este de datoria noastră ca artiști să arătăm acest lucru și să îl transmitem mai departe.

LRM_EXPORT_20180731_155927

Mai este puțin până la încă un vis îmbrăcat în culoare care se va îndeplini. Dar, în tot acest timp și probabil pentru totdeauna, voi fi recunoscătoare pentru felul în care ceea ce fac capătă aripi în fiecare clipă și mă face să fiu mai mult decât mândră pentru drumul pe care l-am ales. incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply