Beauty

Pentru și despre salvatorii de vieți

” They call us dreamers, but we’re the ones who don’t sleep.”

Acum, poate mai mult ca niciodată, mă bucur că în urmă cu mai bine de 3 ani, am construit acest blog, pornind de la dorința de a împărtăși cu voi pasiunea mea legată de frumos, dar și diferitele experiențe din care mereu avem câte ceva de învățat.

Mi-a fost mereu drag să scriu, să vă povestesc, iar în aceste, când totul în viața noastră este dominat de panică și de haos, vreau ca blogul meu să devină acel ceva care vă aduce un crâmpei de relaxare.

Zilele trecute am filmat un video pentru canalul meu de YouTube, în care explicam ce măsuri trebuie să luăm în calitate de makeup artisti, în primul rând pentru siguranța noastră, dar și pentru a crea un mediu curat și protectiv în studiourile și saloanele noastre.

Ei bine, azi nu mai vorbesc cu voi din perspectiva makeup artistului, ci vreau să abordez puțin o altă latură, ca studentă la medicină. Am văzut atât de multe postări de genul Noi suntem la muncă pentru voi. Voi stați acasă pentru noi , știu oameni, cadre medicale care dau tot ce este posibil pentru a transforma acest haos în ceva care are un final fericit și stau și mă gândesc la faptul că, peste câțiva ani voi termina și eu Facultatea de Medicină și voi ajunge medic, voi întâlni pacienți pe care va trebui să îi tratez pentru a putea merge înapoi acasă cu zâmbetul pe buze, voi întâlni situații grele, poate ca cea de acum sau cine știe… Nu pot decât să le ofer admirație și să le doresc să rămână la fel de puternici, pentru că ei sunt cei care au grijă de sănătatea și de starea pacienților cu prețul sănătății lor. Vă dați seama câte vieți trebuie să protejeze un singur medic? Pe lângă pacienți, este vorba de el, de familia lui, de prieteni…

Haideți să încercăm să îi ajutăm și să le respectăm nenumăratele ore de muncă și de luptă. Haideți să #stămacasă și să înțelegem că astfel îi protejăm și noi, la rândul nostru pe cei dragi. Este atât de ușor să facem bine, trebuie doar să ne dorim acest lucru. Câteva zile pot face diferența. Stăm acasă, iar acele câteva zile înseamnă viață.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply