Beauty, Make-up & Stories

Primul pas către succes: un mindset corect

“Forget all the reasons why it won’t work and believe the one reason why it will.”

Salut și bine v-am regăsit! Mă bucur că sunt din nou aici, scriindu-vă, după o perioadă în care nu am reușit să mă ocup de blog, dar am revenit și vă asigur că urmează foarte multe lucruri frumoase pe care vi le voi împărtăși aici.

Perioada aceasta care tocmai s-a încheiat a fost una extrem de dificilă din punctul meu de vedere și, din păcate, am văzut oameni care au renunțat la ceea ce, cândva, a întruchipat visul lor și pentru care au muncit enorm.
Și da, este trist. Este trist să vezi că ești pus în situația de a nu putea profesa în domeniul pe care îl stăpânești cel mai bine, pentru care ai investit în tine, în educația ta și căruia te-ai dedicat. Este trist să vezi oameni care renunță și se resemnează.

Mie mi s-a părut foarte greu să stau două luni departe de studio, de cliente, de cursurile mele și de toată atmosfera specială pe care plăcerea pentru arta frumosului o creează, însă, chiar și așa, am ales să cred că totul va fi bine și că tot acest timp poate însemna și ceva bun, întrucât am putut să mi-l dedic mie și dezvoltării mele, nu doar pe plan profesional, dar și moral și psihologic.
Recent, am descoperit un curs, inedit din punctul meu de vedere, și anume Succes în beauty business, în cadrul căruia, mentorul meu și al colegelor mele care participă alături de mine, este makeup artistul Oxana Novacovici, fondatoarea Lecții de machiaj, pe care am avut ocazia să o văd în cadrul unui seminar anul trecut, la Cluj-Napoca, dar despre care, acum, pot să spun că este, cu siguranță, cel mai implicat trainer pe care l-am întâlnit până acum în cei 6 ani de când mi-am început drumul în lumea machiajului și un model nu doar în ceea ce privește volumul și calitatea informației furnizate, dar și în felul în care își consolidează relația cu participantele, încurajând o comunicare cât mai eficientă din toate punctele de vedere. Mulțumesc, Oxana, pentru această oportunitate!

5A820524-3408-4A57-8CFC-C15453540C0A
După prima săptămână de curs, am învățat o lecție care nu este doar extrem de importantă, dar mi se pare foarte aplicabilă și în contextul actual: trebuie să ne alegem un mindset corect pentru a putea face ceva astfel încât să ne împlinim idealurile!
Odată ce am pornit pe acest drum, cred că trebuie să ne demonstrăm noi înșine că putem să ajungem unde ne-am propus, dacă avem o misiune bine definită, niște obiective realist setate, dar și ambiție și dorința de a realiza ceva unic pentru noi, de care să ne putem bucura pentru mult timp de acum încolo.
Acum că, încetul cu încetul, ne reluăm activitatea, e timpul să avem încredere în noi, în forțele noastre și în ceea ce putem face, pentru a transforma totul în ceva chiar mai bun decât a fost înainte de acest impas. Chiar dacă machiajul este poate cel mai afectat domeniu din industria de beauty, nu trebuie să ne dăm bătute și să renunțăm.
Există atât de multe lucruri frumoase pe care le putem face, trebuie doar să ne facem un plan și să trecem la acțiune, bineînțeles, cu un mindset corect și astfel, rezultatele vor fi, cu siguranță, pe măsură!
03022121-DC48-47C3-98EF-B75F87B1E592

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply