Beauty, Lifestyle

#BeachBody Challenge with Body Farm Eximia HR77 | Secretul unui corp tonifiat

Guess what? F─âr─â doar ╚Öi poate, vara ╚Öi-a f─âcut loc printre noi. Zilele lungi, orele sc─âldate ├«n razele soarelui, temperaturile aproape insuportabil de mari care ne fac mintea s─â zboare la ├«nghe╚Ťat─â ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, odat─â cu toate acestea, g├óndul la m─âcar c├óteva clipe petrecute undeva pe malul m─ârii, privind valurile care parc─â te cheam─â s─â le ├«mbr─â╚Ťi╚Öezi ╚Öi l─âs├ónd briza s─â adie lin, eliber├óndu-te ca prin magie de toate grijile… Suna perfect, nu-i a╚Öa?

╚śi cum ├«n ultima perioad─â ne-am bucurat de o serie de zile libere, ├«n care sunt sigur─â c─â tuturor ne-a venit ├«n minte ideea ,,Cum ar fi s─â d─âm o fug─â p├ón─â la mare?ÔÇŁ, odat─â cu aceasta, pe buzele multor fete probabil a venit ╚Öi o alt─â ├«ntrebare –┬á,,Este corpul meu preg─âtit pentru plaj─â?ÔÇŁ.┬áEi bine, ├«ntr-adev─âr, dac─â ne dorim o apari╚Ťie de neuitat atunci c├ónd p─â╚Öim pe plaj─â sau la piscin─â, pentru acelea dintre voi care nu au timp s─â ajung─â ╚Öi pe litoral, trebuie s─â avem ├«n vedere ╚Öi faptul c─â felul ├«n care arat─â corpul nostru este esen╚Ťial. ├Än zilele astea, probleme precum celulita, lipsa fermit─â╚Ťii sau vergeturile sunt tot mai frecvente din cauza unei alimenta╚Ťii dezechilibrate, a lipsei hidrat─ârii ╚Öi sportului. Dar fetelor, exist─â solu╚Ťii!

Bine├«n╚Ťeles c─â un corp frumos ╚Öi s─ân─âtos ├«nseamn─â ├«nt├ói de toate o diet─â corect─â, foarte mult exerci╚Ťiu fizic ╚Öi, pe c├ót posibil, diminuarea stresului, dar, uneori ╚Öi, mai ales atunci c├ónd vine vorba de preg─âtirile pentru vacan╚Ť─â sau pur ╚Öi simplu pentru o evadare scurt─â din ar╚Öi╚Ťa ora╚Öului, este nevoie de mai mult de at├ót.

Azi am ales s─â v─â vorbesc despre un aparat care, pot s─â v─â spun cu toat─â sinceritatea, este secretul pentru a ob╚Ťine un corp de invidiat ├«ntr-un timp foarte scurt┬á, dar respect├ónd, evident, ╚Öi pa╚Öii-cheie enumera╚Ťi mai sus. Dup─â cum am spus, uneori sim╚Ťim nevoia de mai mult. Uneori e nevoie ╚Öi de acea ,,sculptur─âÔÇŁ corporal─â, menit─â s─â corecteze micile imperfec╚Ťiuni care, ├«n timp, pot deveni deranjante.

A╚Öa a ap─ârut┬áBodyFarm Eximia HR77,┬áun aparat revolu╚Ťionar,┬ácu atestare medical─â, cu pu╚Ťine contraindica╚Ťii ╚Öi, cel mai important,┬áf─âr─â efecte secundare, ├«nlocuind cu succes chirurgia estetic─â. Cu alte cuvinte, Body Farm Eximia este un concept care de╚Ťine toate secretele pentru a atinge idealul de frumuse╚Ťe, at├ót ├«n plan facial, c├ót ╚Öi corporal, un sistem unic care ofer─â solu╚Ťii diferite pentru fiecare tip de inestetism.

DSC_1158

Tehnologia avanseaz─â ├«n fiecare moment ╚Öi ├«ntr-o direc╚Ťie favorabil─â nou─â,┬áoferindu-ne ocazia de a beneficia de programele unui aparat care┬áne ajut─â s─â ne atingem obiectivele – sl─âbire localizat─â, rapid─â ╚Öi ├«ntr-un mod s─ân─âtos, rezultatul final fiind silueta la care fiecare dintre noi vis─âm, dar ob╚Ťinut─â ├«ntr-un timp foarte scurt.┬áS─â vedem cum func╚Ťioneaz─â!

Body Farm Eximia ├«ntruchipeaz─â noua frontier─â ├«n remodelare corporal─â, revolu╚Ťion├ónd tehnicile de sl─âbire, prin intermediul a nu mai pu╚Ťin de 5 tehnologii ultra-performante, ├«nglobate ├«ntr-un singur echipament. Laserul lipolitic are o ac╚Ťiune sporit─â, ce asigur─â pierderea rapid─â centimetrilor din zonele cu probleme, ├«n timp ce, prin multipora╚Ťie, se realizeaz─â o mai bun─â penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase. Acum urmeaz─â┬áendoradiomag, o tehnologie patentat─â ce ├«mbin─â alte 3 tehnologii ╚Öi anume┬ávacuumul endermologic, radiofrecven╚Ťa monopolar─â ╚Öi magnetoterapia,┬átrat├ónd astfel ╚Öi elimin├ónd celulita ├«n diferite stadii, ├«mbun─ât─â╚Ťind circula╚Ťia sangvin─â ╚Öi nivelul de oxigenare al ╚Ťesuturilor, diminu├ónd vergeturile ╚Öi red├ónd fermitatea pielii, prin stimularea produc╚Ťiei de colagen ╚Öi elastin─â.

DSC_1155

Care sunt avantajele acestui aparat? Ei bine, dup─â mai mult de un an de c├ónd pot s─â m─ârturisesc c─â m-am ├«ndr─âgostit de rezultatele pe care le d─â, pentru mine Body Farm Eximia este un aparat, a╚Ö putea spune ,,miraculosÔÇŁ, care realizeaz─â, de fapt, o lipoabsorb╚Ťie virtual─â. Avantajele semnificative sunt capacitatea de a aborda zonele cel mai greu de modelat (bra╚Ťe, spate, ╚Öolduri, abdomen, partea interioar─â a coapselor), posibilitatea de a personaliza tratamentul ├«n func╚Ťie de rezultatul dorit( eliminarea celulitei, cre╚Öterea fermit─â╚Ťii etc.) ╚Öi, evident, timpul scurt ├«n care se ob╚Ťin rezultate deosebite ╚Öi, mai ales, imediate. De asemenea, un punct forte ├«l reprezint─â ╚Öi radiofrecven╚Ťa quadripolar─â, cu ajutorul c─âreia se pot efectua tratamente faciale, at├ót pentru a diminua ridurile, c├ót ╚Öi ├«n scopul realiz─ârii lipolizei submandibulare, prin care se recontureaz─â ovalul fe╚Ťei, pentru un aspect mai t├ón─âr.

DSC_1156

Concluzia?┬áFetelor, un trup frumos definit ╚Öi ferm este, f─âr─â niciun fel de ocoli╚Öuri, foarte greu de ob╚Ťinut, dar ╚Öi mai greu de men╚Ťinut. Dac─â v─â dori╚Ťi un look de invidiat pentru urm─âtoarea vacan╚Ť─â, sfatul meu este s─â v─â asculta╚Ťi corpul. Respecta╚Ťi-i nevoile – o alimenta╚Ťie corect─â, sport, odihn─â – ┬á╚Öi apela╚Ťi cu ├«ncredere la trucurile pe care tehnologia ni le pune la dispozi╚Ťie.

,,Life is too short to spend another day at war with yourselfÔÇŁ, so do your best to achieve those goals!

Acceptă provocarea și fă ceva pentru tine, pentru corpul tău, pentru sănătatea ta!


beach body

1-10

1-3

1-7

1-6

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply