Look & Learn, Make-up & Stories

Natural Makeup | Step by step tutorial

Hello, girls! Azi am pregătit pentru voi un nou tutorial de machiaj! Este vorba despre un machiaj natural, foarte ușor de realizat, care se potrivește de minune sezonului pe care îl așteptăm cu nerăbdare și anume primăvara.

Fie că e vorba de o zi de muncă la birou, o ieșire în oraș  sau orice altă ocazie în care vreți să vă puneți trăsăturile în valoare, acest gen de machiaj este, din punctul meu de vedere, o soluție foarte utilă care asigură un look fresh și deloc încărcat, astfel încât să vă simțiți bine tot timpul. Așadar, haideți să vedem pașii pe care trebuie să îi urmăm când dorim să realizăm un astfle de makeup!

1. Pregătirea pielii – DEMACHIERE, TONIFIERE, HIDRATARE

Este un pas pe care eu nu l-am inclus și în video, pentru că am mai filmat acest ritual, dar, care, fără doar și poate, trebuie inclus în rutina noastră ori de câte ori ne machiem, astfel încât pielea să fie fără niciun fel de reziduuri și foarte bine hidratată înainte ca noi să aplicăm produsele de machiaj propriu-zise.

2. Primer

Fiind vorba despre un machiaj care poate fi purtat fără niciun fel de problemă pe parcursul zilei, nu este obligatorie folosirea unui primer, însă este un pas pe care eu personal îl bifez de fiecare dată pentru a fi sigură că machiajul meu va rezista foarte bine. Pentru acest look, am folosit un primer hidratant, dar există și matifiant, corector sau iluminator, în funcție de necesitățile tenului vostru.

3. Fond de ten

Nu mi-am dorit să încarc tenul, tocmai pentru că vreau să realizez un machiaj cât mai natural, astfel că am optat pentru un fond de ten cu acoperire medie și foarte fluid, pe care l-am aplicat cu ajutorul unei pensule. În zonele unde am avut nevoie de o acoperire mai mare din cauza unor imperfecțiuni, am revenit cu un al doilea strat prin mișcări de tapotare.

nm1

4. Concealer

În zona cearcănelor am optat pentru 2 produse: un concealer cu acoperire mai mare, într-o nuanță piersicie, care să neutralizeze culoarea mai închisă din zona respectivă și unul cu acoperire mai mică, dar cu putere de iluminare, astfel încât întreaga suprafață de sub ochi să aibă un aspect fresh.

nm2

5. Fixare

Știu că v-am povestit foarte mult despre pudra de orez ca un aliat perfect, mai ales în cazul tenului gras, dar de data aceasta am ales pudra HD, pentru efectul de netezire a trăsăturilor pe care îl are.

nm3

6. Stilizarea sprâncenelor

Într-un articol precedent vă arătam pas cu pas felul în care îmi stilizez eu sprâncenele cu ajutorul produselor de make-up. Ei bine, și în acest caz am folosit aceeași tehnică, desenând firele de păr și umplând golurile cu ajutorul unei pomade, după care am fixat totul cu un gel transparent pentru a conferi rezistență și un luciu natural firelor de păr.

nm4

7. Machiajul ochilor

Am folosit un fard maro-roșcat pentru a accentua puțin ochii, după care am conferit luminozitate privirii cu ajutorul unui fard perlat beige, pe care l-am folosit pe zona arcadei și în colțul intern al ochilor. La baza genelor am folosit puțin fard negru pentru că mi-am dorit un detaliu mai intens.  La final, am aplicat rimel din abundență pentru a contura privirea.

nm6

8. Contour & Highlight & Blush

Întotdeauna mi-au plăcut lookurile ușor bronzate, așa că nu fac niciodată un machiaj fără să accentuez puțin pomeții cu ajutorul unui bronzer. Pentru a estompa bronzerul, am folosit un blush într-o nuanță apropiată, iar pe punctele cele mai înalte ale feței am aplicat un fard sidefat alb cu rol de iluminator.

nm8

9. Buze

În cazul buzelor, produsele folosite variază în funcție de preferințele fiecăreia. Fiind un machiaj minimalist în zona ochilor, avem posibilitatea de a alege ceva mai intens pentru buze, însă eu am optat pentru un gloss care să dea strălucirea aceea plăcută, foarte naturală.

nm9

Acesta este lookul propus de mine pentru momentele în care vă doriți ceva simplu și de efect.

nm10

Găsiți toți pașii în videoclipul de mai jos! Sper foarte mult să vă placă și nu uitați să vă abonați canalului meu de YouTube pentru a vedea și mai multe videoclipuri, dar și alte surprize.

       

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply