Make-up & Stories

22 de ani și nenumărate motive pentru a fi recunoscătoare

Azi împlinesc 22 de ani și mi-am dorit să vă scriu aceste rânduri pentru că simt că vă datorez un mulțumesc din suflet.

De la 21 de ani s-au schimbat foarte multe, iar acum, când împlinesc 22, nu pot să spun decât că sunt recunoscătoare pentru fiecare moment, persoană sau lucru care a contribuit la dezvoltarea mea ca om, ca profesionist și ca suflet. Indiferent de cât de greu ar fi fost 2020, să nu uitați niciodată că orice vis poate deveni realitate, atât timp cât luptați și credeți din toată inima.
Vă datorez acest ,,mulțumesc” pentru că, fără voi, probabil nu aș fi fost aici. Nu mi-aș fi dorit să lupt pentru visul meu, nu mi-aș fi dorit să ajung departe. Fiecare comentariu, feedback, fiecare apreciere primită din partea voastră și a tuturor celor care mi-au fost alături mi-au demonstrat că sunt pe drumul cel bun și că am făcut alegerea corectă.
Întotdeauna am fost perfecționistă. Știu că nu este bine. Uneori, perfecționismul te poate conduce în niște ipostaze foarte greu de gestionat și de suportat, însă, pentru mine, cred că a fost acel ceva care m-a ținut mereu în priză, pentru că nu am putut să spun niciodată lasă ca e bine și așa. Mi-am dorit să fie perfect sau aproape perfect, așa că am căutat toate alternativele pentru a duce totul la superlativ și iată-mă aici, acum.
Sunt mândră de Antonia care aniversează azi 22 de ani și dacă ar fi să dau timpul inapoi, nu aș schimba nimic, pentru că sunt fericită pentru tot ceea ce am reușit să realizez, pentru omul care sunt azi.
Mi-aș dori ca povestea mea să vă demonstreze că orice visezi se poate transforma în realitate, atât timp cât dai tot ce ai mai bun din tine pentru a reuși acest lucru. Depinde doar de tine: să îți dorești, să ai ambiție, să nu te descurajezi când întâmpini greutăți, să ai oamenii potriviți lângă tine pentru că orice vorbă bună te duce cu un pas mai aproape de reușită și să ai răbdare. Uneori, pare totul atât de departe și de imposibil, însă exact atunci când te simți mai descurajat, să știi că, de fapt, ești mai aproape de a reuși!

Dincolo de toate aceste gânduri, vă doresc Sărbători binecuvântate alături de cei dragi, să vă bucurați de fiecare secundă a vieții, pentru că fiecare ascunde un nou început plin de însemnătate!

incheiere

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply