Beauty

Gânduri de primăvară | Spring Moods Collection

Spring: a lovely reminder of how beautiful change can truly be.

Cred că primăvara este anotimpul meu preferat și nu doar pentru culorile superbe care ies la iveală oriunde îți arunci privirea sau pentru momentele pline de soare de peste zi, ci mai ales pentru energia pe care o aduce, pentru bucuria unui nou început.
Primăvara îmi amintește mereu de tot ceea ce înseamnă frumos, dincolo de ceea ce vedem noi, fizic vorbind. Frumos este despre ceea ce simțim, despre emoții și trăiri, despre zâmbete și lacrimi, despre fiecare lucru din jurul nostru care ne aduce fericire.
În toată graba aceasta care ne caracterizează viața zi de zi, uităm de cele mai multe ori să ne gândim la noi, la ceea ce ne place sau ne face fericiți.
De aceea, vreau să vă invit pe data de 6 martie, între orele 16:00 și 19:00, la Farmacia Aden din cadrul Crișul Shopping Center, să petrecem împreună o după-amiază dedicată frumuseții, stării de bine și încrederii în sine.

43C5CBDA-0019-4CD9-9F53-DBCEF0F1501D
Și cum altfel am putea face asta, dacă nu vorbind despre machiaj? V-am dedicat o sesiune gratuită de makeup, în care vom testa împreună produsele brandului Cosmeceutica Laboratories, mai exact, gama Spring Moods Collection. Acest brand este proiectul de succes al unei prietene dragi, Andreea și mă bucur că mi-a oferit oportunitatea de a vă arăta și vouă cât de important este să folosim produse din ingrediente naturale, nu doar pentru a avea un look impecabil, dar și pentru a fi sigure că tenul nostru va fi mereu sănătos și fresh.

AA79935D-59C7-4585-92ED-1CCA9BF06C56

Așadar, ne vedem vineri, 6 martie, începând cu ora 16:00 pentru o bine meritată discuție despre frumusețe.

P.S.: Programările se fac la Farmacia Aden Crișul, începând din 28 februarie.

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply