Beauty, Make-up & Stories, Travel with me

Prima surpriză din 2020 | Beauty Forum Cluj

” Don’t limit your challenges. Challenge your limits.”

Anul 2020 a început într-un mod neașteptat. În aceste două luni am reușit să cumulez experiențe, emoții, vești bune și multă muncă, toate pentru a putea contura primele mele proiecte din acest an. Și pentru că pomeneam de surprize încă din titlu, mă bucur enorm să împărtășesc aici, pe blog, cu voi, prima mea participare în cadrul Beauty Forum Cluj by Cosmoprof, cel mai mare eveniment al industriei frumuseții din vestul țării, ce va avea loc pe 28 și 29 martie, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

1AF73419-8660-4094-A374-624365C77689

Beauty Forum este un eveniment cu tradiție în zona noastră, aceasta urmând să fie cea de-a 8-a ediție, însă într-o nouă formulă, fiind acum afiliat Cosmoprof Bologna, cel mai important târg de beauty al  Europei.

Sunt mai mult decât fericită pentru această ocazie de a promova arta machiajului și aici, în zona de vest a țării. E un sentiment cu adevărat copleșitor să știi că ajungi să călătorești în atâtea zone ale țării, pentru a le împărtăși oamenilor pasiunea pentru culoare și frumos. Cred că aceasta este partea cea mai dragă mie, atunci când vine vorba de seminarii și cu siguranță unul dintre principalele motive pentru care am ales să devin trainer.

Alături de organizatorii Beauty Forum by Cosmoprof, v-am pregătit, de fapt, nu una, ci două surprize. Pe data de 29 martie voi susține un seminar în cadrul sesiunii despre trendurile anului 2020. Urban Neons va fi un seminar prin care voi trece trendul în creativ, un seminar dedicat reinventării și bogăției cromatice. De asemenea, poate cea mai importantă surpriză legată de acest eveniment este faptul că am acceptat invitația de a face parte din juriul celei de-a 8-a Cupe Române de Makeup. Câștigătorul sau câștigătoarea concursului se va califica automat la International Masters Award Makeup 2020 din cadrul Beauty Forum Munchen.

B462EC53-DD57-4964-823B-E50AC7410BBD

Este o onoare să fac parte din echipa de profesioniști ce vor evalua machiajele celor ce se vor înscrie pentru a fi desemnați cei mai buni. Această invitație este pentru mine un pas semnificativ și totodată o confirmare a faptului că acum 6 ani am ales cu inima ceea ce avea să îmi devină carieră și că da, arta înseamnă viață.
797A81FF-33D9-461C-B3D4-6AB52FB0F3AE

Abia aștept să ne vedem la Cluj pentru un weekend în care veți putea vizita expozanți nu doar de makeup, ci și de nailart, cosmetică, barbering și mulți alții, dar unde veți putea participa și la programele profesionale ce includ seminarii, workshopuri și ateliere de formare. Eu vă aștept duminică, 29 martie, la seminarul Urban Neons, dar și la Cupa Română de Makeup. Așadar, nu uitați să vă înscrieți!

6DAD7E45-8ACD-4BAD-A96B-BE1DF9A95D4F

Mai urmează multe proiecte speciale, pe care vi le voi împărtăși curând. Stay tuned!

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply