Beauty, Make-up & Stories

Get ready for Cosmobeauty 2019!

Suntem deja aproape de sfârșitul primei luni din an și, sincer, 2019 va fi cu siguranță un an al realizarilor și al idealurilor împlinite. Eu chiar cred acest lucru și știți de ce? Pentru că l-am început cu un proiect la care am avut ocazia de a participa și în 2018 și care a fost pentru mine un fel de dragoste la prima vedere. Așa că, dorința mea de a da mai departe din cunoștințele mele, din pasiune, din sufletul și imaginația pe care le-am dedicat jocurilor de textură și culoare, va deveni din nou realitate, pe aceeași scenă, în București, la cea de-a 11-a ediție Cosmobeauty.

Este a doua oară când voi participa la unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei de beauty din țară și, sincer, pentru mine este o mândrie să am din nou ocazia de a urca pe scenă și de a arăta că machiajul înseamnă mult mai mult decât ceea ce întâlnim într-o zi obișnuită de lucru în salon. Pentru mine, machiaj înseamnă dedicație pentru culoare, trăiri și o imaginație care îți permite să creezi jocuri de texturi.

CM9A5714

Așadar, în luna martie voi pleca din nou din Oradea, cu destinația București, unde din 8 până în 10 va avea loc Cosmobeauty 2019 și unde eu voi susține un seminar – Metallic Runway.

CM9A5943

Pentru cei dintre voi care mi-au fost alături de la începutul blogului meu, știți că în 2017 am susținut primul meu seminar din Oradea în cadrul Beauty Focus, o experiență cu adevărat magică și iată-mă acum, după aproape trei ani, pregătindu-mă pentru a păși a 3-a oară pe scena unui eveniment important din București. Ei bine, la Beauty Focus am ales pentru prima oară tema Metallic Runway.  Acum mi-am dorit să îi ofer o reinterpretare, de aceea am ales-o din nou și abia aștept să îmi pun ideile în aplicare.

CM9A5920

După aproape 5 ani de make-up, tot ce pot să spun este că fiecare oportunitate care ți se ivește devine un moment pe care ți-l vei aminti toată viața. Când am pășit pentru prima dată în lumea machiajului, nu mi-aș fi imaginat că voi avea parte de astfel de realizări; eram doar eu, arta mea și un drum către necunoscut. Niciodată nu mă gândeam la ce va  aduce ziua de mâine. Știam doar că este ceea ce vreau să fac de acum încolo.

CM9A5782

Photo: Dozsa Eduard

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply