Lifestyle

Mulțumesc!

Primul articol din 2019… Primul moment din acest an când, în sfârșit, îmi iau creionul în mână și încep să scriu. Știu, a trecut mult timp de când v-am adresat ultima dată câteva cuvinte, însă tocmai pentru că e primul articol de anul acesta, vreau să îl încep așa: MULȚUMESC!

E ciudat cum, zi de zi, se întâmplă atâtea lucruri, cum ne lăsăm absorbiți de tot ceea ce înseamnă cotidian și uităm să ne bucurăm…  Uităm să zâmbim…Uităm să iubim… Uităm să fim recunoscători pentru fiecare minut de fericire, pentru fiecare dorință împlinită sau ideal atins.

Cum ar fi oare daca ne-am opri măcar o clipă să conștientizăm tot ce e bine în jurul nostru? Să îmbrățisăm oamenii dragi de lângă noi și să îi spunem fiecăruia în parte Multțumesc că exiști!. Nu ne-am simți mai împliniți?

Și pentru că atunci când dorești să schimbi ceva, trebuie să începi de la tine, mi-am propus să scriu acest articol pentru a vă îndemna și pe voi, la rândul vostru, să vă alegeți un moment în care să vă gândiți la tot ce aveți și iubiți… Există atât de multe lucruri mărunte, care pot să ne aducă zâmbetul acela oarecum copilăresc pe buze – persoane dragi, întâmplări, simple mesaje sau chiar și un gest, oricât de mic.

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit și trăiesc – zâmbete, râsete, lacrimi, emoții – pentru că toate acestea creionează omul care sunt azi. Și dincolo de asta, aș vrea să spun mulțumesc oamenilor care reușesc de fiecare dată să mă facă să spun că sunt fericită cu adevărat.

Îndrăznesc să spun că nu cred că există o emoție mai frumoasă în întreaga noastră existență decât sentimentul acela al împlinirii, când ne dăm seama că viața nu se rezumă la ceea ce vedem și atingem.

Viața înseamnă zeci de trăiri cumulate, care ne pot schimba chiar și într-o singură clipă, dar cel mai important este să avem încredere că, în final, vom fi fericiți.

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply