Make-up & Stories

Get ready for the New Year’s Eve!

Hello, grils! A început numărătoarea inversă până la intrarea în noul an, căci, vă vine să credeți sau nu, mai sunt doar 3 zile! Pentru că, cel mai probabil, fiecare dintre voi este în febra pregătirilor și pentru că știu foarte bine că, în agitația creată în ziua petrecerii, avem tendința să neglijăm partea de make-up în favoarea alegerii unei perechi de pantofi de rezervă, a unei programări la coafor pe ultima sută de metri sau cine știe ce alte întâmplări și hotărâri last-minute, m-am gândit să vă vin în ajutor și să vă prezint câteva idei de lookuri cu care nu veți da greș.

Înainte însă de a trece la treabă, vreau să vă aduc aminte de cei 3 pași esențiali care vă vor asigura nu doar un aspect mereu fresh, ci și o mai bună rezistență a machiajului: curățare, tonifiere, hidratare. Pentru curățare, puteți folosi apă micelară, dar, pentru că vorbim despre un eveniment special, recomandarea mea este să apelați la un gel de curățare, care în combinație cu apa, va forma o spumă ce va îndepărta toate impuritățile de față, lăsând pielea curată și fină. După acest pas, folosiți o loțiune tonică și, în final, o cremă hidratantă, adecvată tipului de ten, pe care să o lăsați să acționeze timp de aproximativ 10 minute. După ce au trecut timpul de acțiune, putem trece la treabă! Iată cele mai noi tendințe în materie de make-up, venite direct de pe marile podiumuri ale lumii!

1) Glitter și pigmenți

Dacă ați ales o ținută închisă la culoare, ce vă oferă un look ușor sobru, puteți opta pentru un machiaj în care să accentuați ochii cu ajutorul unui glitter sau al unui pigment. Eu personal optez pentru pigmenți, pentru că au o consistență mult mai fină și mai versatilă, iar aplicați peste o bază bine realizată, sunt combinația perfectă ca să vă desăvârșiți lookul. Există pigmenți care nu au nevoie de acel adeziv special, pentru a fi sigure că nu cad de pe pleoapă. Pentru o ocazie precum petrecerea de Revelion, unde toată lumea dansează și se simte bine, astfel de trucuri sunt bine venite!

20161216_190316

 

2) Smokey eyes

Industria frumuseții a evoluat foarte mult de-a lungul timpului, însă smokey eyes a ramas un machiaj mereu în tendințe, căpătând noi forme. Anul acesta chiar voi puteți alege ce culori să folosiți: începând cu clasicul și elegantul negru, maro, burgundy și chiar verde, albastru sau mov. Pentru a da impresia unor ochi mari, puteți aplica pigment pe centru pleoapei superioare. Nu uitați, dacă alegeți acest tip de machiaj, evitați să puneți accentul și pe buze și folosiți nuanțe de ruj naturale.

FB_IMG_1462623230828

 

3) Buze în nuanțe puternice

Fie că ați ales o ținută mai ,,cuminte’’ sau pur și simplu vă gândiți să accentuați buzele, sfatul meu este să nu uitați de nuanțele intense și provocatoare! Dacă preferați rujurile mate, puteți alege nuanțe de roșu, mov sau vișiniu, însă vreau să vă spun un mic secret: aspectul shiny dat de pigmenți nu este destinat doar ochilor! Așadar, pentru un look îndrăzneț, puteți folosi rujuri în aceleași nuanțe, peste care să aplicați glitter sau pigmenți și vă asigur că veți atrage toate privirile!

FB_IMG_1462814172631

 

4) Iluminator

Cu toții am auzit de iluminator ( highlighter), pentru că a devenit poate cel mai cunoscut și ,,râvnit’’ produs de make-up. Într-adevăr, folosit în cantități echilibrate, oferă o strălucire armonioasă pielii, un aspect sănătos și natural, completând cu succes un machiaj. Dacă alegeți un machiaj puternic, fie cu accentul pe ochi sau pe buze, sfatul meu este să folosiți highlighterul cu măsură, pentru a nu încărca foarte tare lookul. Iată un truc foarte simplu și rapid pentru acelea dintre voi care sunt pe fugă și nu au timp suficient ca să își facă un machiaj complex: realizați o bază frumoasă și aplicați iluminator în punctele cheie: pe pomeți, vârful sau puntea nasului( depinde dacă vreți să îl subțiați sau nu), pe buza superioară( arcul lui Cupidon) și, nu uitați de arcadele spâncenelor! De asemenea, puteți tapota puțin și pe pleoape, alegeți un ruj și sunteți gata de petrecere!

09ee5bd16491beb5ed91db2d18204bda

 

Iată câteva tips&tricks pentru un machiaj reușit în doar câțiva pași! Indiferent de lookul pe care îl alegeți, vreau să vă spun să nu uitați că fiecare femeie este frumoasă, iar în momentul în care identificăm și accentuăm trăsăturile definitorii, le putem face să își conștientizeze farmecul. Machiajul este o artă. El înseamnă culoare, texturi, imaginație, viziune, multă muncă și chiar sentimente. Nu este o mască, pe care o pictăm după niște șabloane, doar ca să susținem un trend. El este modalitatea prin care facem o persoană să realizeze că este frumoasă în felul ei, că este unică prin trăsăturile ei. Vă doresc să aveți parte de o petrecere de neuitat și, mai ales, de un An Nou cu sănătate, fericire și împliniri alături de cei dragi vouă și nu uitați că frumusețea se ascunde în fiecare dintre noi, deci bucurați-vă de ea cu încredere!

incheiere

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply