Lifestyle

18 ani și un gând

Nu știu cum se face, dar iată că deja am ajuns în ultima lună a lui 2016. Într-adevăr, timpul zboară cât ai clipi din ochi! E acea perioadă a anului în care, când te plimbi pe străzile scăldate în noapte, vezi cum, timid, răsar beculețe colorate la ferestrele caselor și parcă simți deja aroma cozonacilor tăi preferați, proaspăt scoși din cuptorul fierbinte. Să nu mai zic de imaginea cadourilor atent legate cu fundiță, ce așteaptă cuminți să fie luate de sub bradul frumos împodobit.

 

Visul sărbătorilor de iarnă aduce, de fiecare dată, o serie de emoții și semnificații unice, pe care să le împărtășești cu cei dragi, iar anul acesta, Crăciunul înseamnă pentru mine și împlinirea vârstei de 18 ani.

Sinceră să fiu, nu am pus niciodată accentul pe ideea de a-mi sărbători ziua de naștere. Să-i am alături de mine pe cei dragi și nimic mai mult…Însă, anul acesta este puțin diferit. Anul acesta împlinesc cei 18 ani aici, scriindu-vă pentru prima dată.

Am emoții…e o lume nouă, dar e lumea mea, unde pot să-mi creionez ideile, să vă vorbesc despre pasiunile mele sau să vă împărtășesc experiențele mele din domeniul de beauty, because this is what we focus on!

Pot să spun că am crescut cu ideea că fiecare persoană și, mai ales, femeie, trebuie să aibă o îngrijire exemplară și, poate cel mai important aspect al discuției este pielea. Acesta este unul dintre motivele care m-au determinat să îmi doresc să devin make-up artist & beauty advisor, dar și să studiez dermatologia. Într-adevăr, sunt norocoasă că, datorită mamei, am învățat de mică ce înseamnă să ştii de ce anume are nevoie nu doar tenul tău, ci şi corpul, pentru o viață sănătoasă şi echilibrată, iar acum vreau să vă arăt că, prin paşi mici, dar încrezători, fiecare dintre noi poate avea o piele frumoasă, un machiaj reuşit, o poveste fericită.

Așadar, vă invit să luați o ceașcă fierbinte de ceai, niște turtă dulce, așezați-vă comod, lăsați mirosul acelor de brad să vă răsfețe simțurile și haideți să descoperim împreună poveștile din universul frumuseții!

a6f7fdea03e1fc09539c6481bbb7e29f

See you soon, but till then,

Merry Christmas!

incheiere

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply