Lifestyle

Now on Youtube!

Atunci când ajungi acolo unde îți propui, indiferent că vorbim despre carieră sau viață personală, ești poate (sau cu siguranță), cel mai fericit om din lume.

Anul acesta a adus pentru mine foarte multe lucruri frumoase, care mi-au influențat în mod pozitiv atât cariera, cât și viața personală aș putea spune. Proiecte noi, oameni minunați pe care i-am întâlnit, momente dragi, toate mi-au arătat că sunt întru totul îndreptățită să spun și eu că da, sunt mai fericită ca niciodată.

Și împlinirea asta te face să te întrebi dacă nu cumva mai există ceva ce se poate face. E un fel de ambitie de a dovedi mereu că ești cel mai bun și, de fapt, este ambiția de a arăta că te lupți să fii cel mai bun dintre cei buni. Asta sunt eu acum. Sunt pe drumul către ceea ce vreau să fiu pentru tot restul vieții, dar întrebarea aceea există. Și mi-am spus că e nevoie de un pic de curaj. Așa că iată-mă, încărcând primul clip video pe Youtube!

De foarte mult timp cochetez cu ideea de a-mi face un canal, unde să postez videouri cu teme diverse. Evident că, fiind make-up artist, toată lumea se așteaptă la o listă interminabilă de tutoriale, dar eu îmi doresc și altceva. Vreau să vă arăt culisele vieții de artist, emoțiile din backstage, bineînțeles și diferite tipuri de machiaje sau abordări ale unor teme legate de îngrijire, dar, mai presus de toate astea, vreau să o cunoașteți pe Antonia cea reală, lucrurile care îmi plac cu adevărat, sau, pe scurt, viața așa cum o privește o fată de 18 ani (2 months til 19).

Pentru că au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la Beauty Focus Oradea și implicit până la #MetallicRunway, seminarul meu din a doua zi a evenimentului, m-am gândit că ar fi timpul să vă invit și în alt fel, nu doar în scris, așa cum am făcut-o aici, pe blog, așa că am filmat.

Așadar, pe canalul meu de Youtube, Antonia Lestyan, veți găsi în primul meu clip nu doar invitația la Beauty Focus Oradea, ci și highlighturile evenimentului și, of course, toate detaliile despre seminarul meu.

Am început o nouă călătorie care sper să mă ducă mai aproape de voi. Apăsați butonul de subscribe! More surprises to come soon!

                                   

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply