Lifestyle

Urmează-ți inima

,,Chase your dreams and follow your heart”

Ziua de 4 mai este marcată în fiecare an în România pentru că are o semnificație specială. Este Ziua Inimii. Începând cu anul 1997, această zi înseamnă un moment în care ne rupem o clipă din cotidianul aglomerat și ne gândim la tot ceea ce întruchipează bolile de inimă în societatea modernă, la emoțiile și persoanele pe care poate le răpesc de lângă noi fără să putem face ceva.

De ceva vreme m-am hotărât să vorbesc mai mult despre ce reprezintă un stil de viață sănătos și din acest motiv am lansat seria #JoinTheAdventureOfAHealthyLifestyle și știu că fiecare persoană conștientizează cât de important este echilibrul. Însă cu toții uităm ceva în toată alergătura asta după mult-râvnitul stil de viață sănătos. Uităm partea emoțională. Uităm să ținem cont cât de mare e impactul pe care sentimentele îl au asupra noastră, uităm rolul lor în traiul nostru de zi cu zi.

Știți momentele acelea când radiezi de fericire și simți nevoia să împărtășești și celorlalți din bucuria ta? E minunat să poți da din energia pozitivă pe care o ai.

Dar există și clipe mai puțin pozitive, iar acestea sunt cele care, uneori, își lasă amprenta asupra fiecăruia dintre noi. Vorbesc despre acele dăți când toată lumea pare să se prăbușească deasupra ta, când nimic din ceea ce îți propui nu se îndeplinește, când fiecare pas pe care vrei să îl faci nu te duce nicăieri, când ai avea nevoie de cineva care la finalul zilei să te strângă în brațe și să îți spună că totul va fi bine, însă nu e acolo, lângă tine…

Ei bine, dă-mi voie să îți spun ceva. Întotdeauna va exista o soluție, indiferent cât de complicată ar fi problema pe care o ai. Încearcă să vezi dincolo de părțile negative, dincolo de minusurile care parcă nu se mai termină. Găsește acel ceva, oricât de mic, care să îți readucă zâmbetul pe buze și să te conducă spre țelul pe care ți l-ai propus. Uită-te la tot ce e frumos în jurul tău și vei vedea că fiecare detaliu mărunt îți va reda energia – persoane dragi, cuvinte, lucruri preferate, amintiri.

Azi, de ziua inimii, gândește-te la ce îți face pivirea să strălucească, la emoțiile care te copleșesc când întâlnești pe cineva la care ții, la acele lacrimi de bucurie care răsar când primești cea mai bună veste de peste zi. Și lista poate continua, însă te rog să o faci chiar tu.

Când nu știi ce să alegi din tot ceea ce viața îți scoate în cale, închide ochii și urmează-ți inima.

follow your heart

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply