Lifestyle

Momente în alb și negru

Sometimes, it’s about the things we had to do to get to where we are today.

Pe zi ce trece îmi dau seama tot mai mult și mai mult că lucrurile din jurul meu se schimbă atât de repede. Pe unele le văd, le simt, le ating doar pentru câteva secunde, minute sau zile, iar de altele nici nu apuc să mă bucur, pentru că dispar, odată ce timpul le ia înainte să îmi pot întinde mâna către ele, să le aduc aproape de mine.

Cred că așa e viața. E un joc al căutării, al simțirii, al răbdării, al regăsirii. E un joc pe care am început să îl învăț, puțin câte puțin și pe care încă încerc să îl înțeleg. Uneori nu mi se pare corect. De ce să se sfârșească atât de repede unele povești care te fac cel mai fericit om din lume? De ce să trebuiască să renunțăm la momente pe care poate nu le vom mai trăi niciodată, la oameni de care ne va fi dor mereu? Nu este corect… E un joc unde lupți cu adevărat ca să rămâi, să încerci să învingi și să ajungi din nou să spui că ești împlinit.

Ce frumos ar fi să putem opri timpul în loc măcar o dată! Cred că fiecare dintre noi are sau a avut un moment în care să spună Mi-aș dori să se oprească totul și să rămân aici! Tot viața a hotărât că nu putem face acest lucru, însă ne-a dat altceva: ne-a lăsat amintirile, pe care să le păstrăm în suflet și care să ne ofere clipa aceea în care să putem retrăi toate emoțiile, zâmbetele, lacrimile, îmbrățișările…tot ceea ce am avut cândva.

Zilele trecute am primit o provocare: 7 zile și 7 poze alb-negru care să surprindă momente din ceea ce se află sau se întâmplă în jurul meu. Atunci am avut ideea pentru acest articol. Nu vor fi 7 zile, însă vor fi 7 fotografii cu crâmpeie din viața mea și 7 ganduri pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Nu avem posibilitatea de a opri timpul în loc, însă putem să aducem amintirile acelea dragi de care vă spuneam mai devreme, în realitate, să le ancorăm aici, lângă noi, în cotidian. Asta fac fotografiile – pentru mine. Și da, sunt alb-negru, pentru că fiecare dintre noi își va creiona singur povestea, în culorile pe care vrea să le simtă vibrând. Până atunci însă, povestea mea arată așa:

Știu că uneori viața ne aduce într-un punct în care credem că totul s-a sfârșit, ca mai apoi să ne ofere ceva la care nici nu am visat…IMG_20180124_120606_628

Uneori îmi place să ma opresc, să privesc în zare și să mă gândesc la tot ceea ce am făcut ca să ajung aici și la ce îmi rezervă oare viitorul. 

IMG_20180124_121915_101

Ne dă și momente când avem impresia că putem ajunge oriunde vedem cu ochii…IMG_20180124_121127_344

Pentru mine, viața înseamnă și zeci și sute de cuvinte scrise pentru a contura o emoție.

IMG_20180124_125744_013

Am ales să creez…să creez o lume a mea, care să poarte semnătura visurilor pe care le am…

IMG_20180124_122101_279

Așa am ales și un loc unde creațiile mele să prindă viață și unde să merg de fiecare dată când vreau să renunț la realitate și să îmbrățișez strâns arta.

IMG_20180124_122836_676

Și un ultim gând… Când am ales să creez, am vrut să transmit emoții pe care poate că, în realitate, ne este greu să le exprimăm sau mult prea frică să nu le pierdem. Așa că preferăm să le ascundem…Însă eu mi-aș dori să vină un moment în viața fiecăruia în care să realizăm că sentimentele pe care le avem sunt cel mai frumos dar pe care îl putem face cuiva. 

IMG_20180124_143925_858

Ar mai fi multe de spus, însă vă las pe voi să găsiți fiecare în parte piesele pe care vă doriți să le așezați în puzzle-ul ăsta al momentelor de neuitat. Eu cred că toți avem o poveste care merită să rămână scrisă, căreia să îi adăugăm permanent noi rânduri și de care să ne amintim mereu cu zâmbetul le buze.

Ce fotografii ai alege să pui în povestea ta?

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply