Make-up & Stories, Travel with me

Next destination: Cosmobeauty Bucharest

Doamne…În ultima perioadă am scris mai multe articole pe care le-am început de fiecare dată cu greu, pentru că erau atât de multe emoții și nu îmi găseam cuvintele să pot să exprim tot ceea ce îmi doream să vă spun. Acum? E mai multă emoție decât am simțit vreodată. Sunt lacrimi de fericire și un gol imens în stomac când mă gândesc la motivul pentru care vă scriu acest articol, însă nu mai vreau să țin vestea doar pentru mine, so here we go: în luna martie voi susține un seminar de machiaj la București, pe scena Cosmobeauty 2018!

Acum câteva luni, mai exact în octombrie, am ținut primul meu seminar pe scenă, în cadrul Beauty Focus Oradea, iar experiența a fost, într-un cuvânt: magică. Nu vă pot descrie senzația pe care am avut-o atunci când am început să vorbesc în fața publicului, când mi-am înfrânt toate emoțiile și mi-am lăsat ideile să prindă viață, când am dat mai departe ceva din mine și din pasiunea mea.

Când am făcut primul pas în lumea machiajului, nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi avea o astfel de oportunitate; eram doar eu, arta mea și un drum către necunoscut. Nu știam ce îmi va aduce ziua de maine. Știam doar că asta este ceea ce vreau să fac de acum încolo.

Dupa Beauty Focus Oradea, pe care îl consider în continuare un moment marcant în cariera mea, mi s-a oferit ocazia de a susține un alt seminar, dar, de data aceasta, totul era diferit. Și bineînteles că am acceptat provocarea, pe care sunt mândră să o pot împărtăși acum și aici, cu voi: în perioada 8-11 martie voi fi la București, pentru a participa la cea de-a 10-a ediție Cosmobeauty, unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei frumuseții din țară și, cu siguranță, cel mai așteptat al primăverii, pentru a urca din nou pe scenă.

header2

Îmi permit sa spun din nou: Doamne…Au trecut deja câteva luni de când știu că voi pleca, dar, pe zi ce trece, mi se pare tot mai mult că visez. Și nu, nu este niciun fel de exagerare. Visez pentru că nu îmi vine să cred că am ajuns aici, că îmi voi împărtăși pasiunea într-un asemenea cadru și într-un eveniment de o astfel de anvergură. Visez pentru că, la 19 ani, îmi voi pune geanta pe umăr, mă voi urca în avion și voi pleca pentru a vedea cum se împlinește înca ceva la care nici nu am îndrăznit să sper. Visez pentru că sunt fericită…mai fericită ca oricând.

Azi a apărut un interviu cu mine într-un ziar local, iar punctul-cheie a fost tocmai participarea mea la Cosmobeauty: poate cel mai tânăr make-up artist de la acest eveniment. Da, e adevărat. Și este un motiv în plus de mândrie, pentru că voi urca pe aceeași scenă cu artiști de la care am învățat, pe care îi urmăresc și din a căror dedicație pentru frumos m-am inspirat și eu.

20180202_170919

Și tocmai pentru că este o ocazie atât de specială, am vrut ca și ceea ce voi prezenta să fie inedit, astfel că am căutat o temă care să exprime cât mai bine viziunea mea: faptul că machiajul este, înainte de toate, o artă, iar noi avem datoria de a crea, de a ne pune ideile în aplicare într-un mod cât mai original pentru ca, în final, să putem spune că da, suntem artiști. Așa s-a născut The Game of Textures – from cream to ART, seminarul care sper să aducă în fața publicului o bucățică din lumea pe care o văd eu, plină de culoare și textură.

Mă mai desparte doar o lună de visul meu îmbrăcat în culoare. Dar, în tot acest timp și probabil pentru totddauna, voi fi recunoscătoare pentru felul în care ceea ce fac capătă aripi în fiecare clipă.

7DSC_6842

Mulțumesc!

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply