Look & Learn, Make-up & Stories

Sentimentul de a fi acasă | The Masterclass 2019

Am încheiat o săptămână plină de evenimente, de emoții, suișuri și coborâșuri, oameni noi pe care i-am cunoscut și cu care am împărtășit experiența unui moment pe care, cel mai sincer vă spun, mi l-am dorit de foarte mult timp.
Știu că am mai vorbit despre acest lucru și într-un articol anterior, dar pe măsură ce trece timpul, iar evenimentele la care particip devin tot mai multe, realizez că nu există nimic ce să poată înlocui sentimentul de a fi aici, acasă.
Indiferent de câte locuri ajungi să descoperi și de câte amintiri construiești pe unde mergi, fiorul acela care realmente îți face pielea de găină de fiecare dată când stai în aeroport așteptând avionul spre casă nu poate fi egalat.

LRM_EXPORT_84523088689579_20180926_150707860
Țin minte că atunci când am început toată această aventură a călătoriilor prin țară, mi-am spus că în sfârșit am ajuns să fac cu adevărat ceea ce îmi place: profesam deja ca makeup artist de mai bine de 3 ani, dar îmi doream să pot să împărtășesc oamenilor pasiunea mea pentru artă dincolo de granițele orașului. E minunat să urci pe scenă în fața unor oameni de care nu te unește doar meseria. E vorba de mai mult de atât. Este vorba de pasiune, de dorința de a ne perfecționa și de a învăța unii de la ceilalți, de evoluția la care aspirăm fiecare dintre noi pentru a deveni din ce în ce mai buni.

9FE1DB72-C676-419C-AAF3-22891F809BF1

Eu nu am ales să fiu trainer pentru a realiza o demonstrație în cadrul unui eveniment și atât. Am ales să fiu trainer pentru că sunt fericită că pot să dau mai departe din ceea ce am învățat și învăț de-a lungul timpului și totodată pentru că și cei care participă la seminariile mele îmi oferă oportunitatea de a descoperi viziunea lor.
B138BBAC-E154-4908-8D82-06D6004ABD46
Ei bine, de fiecare dată când contruiam tema următorului meu seminar, îmi venea în minte întrebarea de ce nu gândesc ceva și pentru acasă? Există multe piedici care intervin atunci când te hotărăști să organizezi un asemenea eveniment, momente în care te întrebi dacă este ok sau nu, dacă ceea ce faci e bine sau nu sau uneori dacă e mai bine poate să renunți.
Motivul pentru care eu am trecut de toate acestea a fost faptul că și doamnele și domnișoarele din Oradea merită astfel de ocazii pe care să le dedice lor. Din punctul meu de vedere, este esențial să își cunoască trăsăturile și cu să le pună în evidență și, mai mult decât atât, cum să învețe să aibă încredere în frumusețea lor.
Așa a luat naștere masterclassul meu Totul despre Automachiaj, pe care l-am gândit ca o provocare la autocunoaștere, ca o șansă acordată fiecăreia dintre noi la a descoperi că frumusețea nu înseamnă doar ceea ce realizăm în salon, ci mai ales ce facem acasă pas cu pas.
Poate cel mai drag lucru care mă leagă de acest masterclass a fost faptul că am urcat pe scenă alături de mama. V-am mai povestit eu și cu alte ocazii faptul că ea este una din persoanele cărora le datorez faptul că sunt în acest domeniu și nu pot decât să îi fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce m-a învățat și pentru sprijinul pe care mi l-a oferit în toți acești ani și nu numai.
67D19453-BBF8-4D7E-BDCB-DD4FB7E0CC85
Acasă m-am simțit aproape de fiecare dintre voi, cele care ați ales să petreceți împreună cu noi o după-amiază dedicată frumuseții.
Am avut o participantă foarte specială, cea mai tânără elevă a mea. Pentru multă lume poate părea prematur ca o fetiță să participe la un eveniment despre machiaj, dar din punctul meu de vedere, este esențial să înțeleagă din timp cât de importantă este îngrijirea, astfel încât la vârsta potrivită, să știe ce trebuie să facă pentru a arăta mereu bine.
806F00AC-0993-497A-9E76-A09DAF936709
Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați aceeptat invitația mea să dedicăm măcar câteva clipe și nouă, pielii și frumuseții noastre, dincolo de toată alergătura cotidiană care ne-a devenit rutină și nu în ultimul rând mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest masterclass, pentru fiecare încurajare, pentru fiecare moment fericit!
2320DC1C-EA58-4224-AEDC-F803B88CF57D
incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply