Lifestyle

Un proiect de suflet

Hello! Pentru azi v-am pregătit un articol diferit de cele prezentate până acum, întrucât a fost și pentru mine o experiență inedită, pe care m-am gândit sa v-o împărtășesc și vouă, cu alte cuvinte în continuare veți găsi rezultatul ședinței foto la care am participat în acest weekend, însa nu ca make-up artist, ci ca model. Let’s start the photoshoot!

Dacă ar fi să stau și să număr, nu am participat la foarte multe ședințe foto în calitate de model, pe de-o parte pentru că nu îmi place neapărat un cadru atât de organizat, sunt adepta instantaneelor cât mai naturale și, pe de altă parte, meseria îmi este de așa natură încât să fiu tot timpul în backstage și cea care pregătește modelele pentru a fi fotografiate.

De data aceasta însă, oportunitatea a venit într-un context diferit, pe care mi-ar fi fost foarte greu să îl refuz, pentru că fotograful a fost chiar fratele meu, alături de un foarte bun prieten, iar întreaga idee s-a clădit în jurul unui proiect de suflet al lor, deci m-am bucurat că am putut să le fiu de ajutor. Știți si voi că ma bucur de fiecare dată când pot să susțin visurile cuiva.

Știu că nu v-am mai povestit foarte multe despre familia mea, însă cu ceea ce trebuie să încep acum legat de fratele meu este pasiunea sa colosală pentru mașini, fapt care l-a motivat să devină automotive photographer, adică spre deosebire de fotografii de peisaje, fashion, beauty, evenimente etc., el se concentreaza pe industria auto. Astfel, unul din punctele cheie ale shootingului a fost un fabulos BMW seria5 G30, care a creat un cadru demn de un film în adevăratul sens al cuvântului.

IMG_20180407_213749_168

2 locații spectaculoase pentru a pune în scenă ideile artistului, mașina extraordinară și o zi de sâmbătă care chiar dacă inițial cu nori, a devenit însorită ulterior lasându-ne pe noi să ne bucurăm de căldură – iată povestea ședinței foto. Acum, haideți să vă arăt fotografiile finale. Sper să vă placă!

eDSC_1418-1

eDSC_1541-1

eDSC_1650-1

eDSC_1662-1

eDSC_2061-1

eDSC_2189-1

eDSC_1911-1

Photo: Béla Lestyán – AAC Photography

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply