Lifestyle, Travel with me

De data aceasta, acasă

” Life takes us to unexpected places. Love brings us home.”

A trecut mult timp de când nu v-am mai scris, iar zilele acestea se întâmplă atât de multe lucruri, încât simt nevoia să îmi aștern gândurile aici, alături de voi.

Sunt mai bine de 5 ani de când mi-am început drumul în industria machiajului și de când încerc să demonstrez cu orice preț că arta înseamnă cu adevărat viață. Aveam 15 ani, un set de pensule și câteva palete de farduri. Eram un copil cu sufletul scăldat în culoare, și deși eram mică pentru un domeniu atât de vast, eumi-am propus să fac ceva semnificativ, ceva prin care să îi încurajez pe cei ca mine să încerce și chiar să reușească.

Acum 2 ani și jumătate, am devenit trainer. Mi-a fost frică la început. Dacă nu voi fi capabilă să fac acest lucru? Dacă nu voi preda suficient de bine? Vor înțelege cursanții mesajul meu? Ei bine, e firesc să ne fie frică atunci când ne dorim să realizăm ceva important, nu doar pentru noi. E firesc să ne punem întrebări și să căutăm răspunsuri, dar la fel de firesc este ca, după toate acestea, să înțelegem și să credem că vom reuși. Primii pași sunt mereu mai greu de parcurs, dar odată ce ai trecut de ei, toată povestea se schimbă. Eu cred cu tărie că atunci când predau și mă aflu în fața cursanților mei, nu doar îi încurajez să gândească și să creeze, îi încurajez să simtă. Fiecare creație, indiferent că este vorba de o pictură, un cântec sau chiar un machiaj, capătă viață doar punându-ne sufletul și implicându-ne în ceea ce facem.

22851869_1926666187349448_6129757861744398105_n

În toată alergătura asta cotidiană,am ajuns să văd atâția oameni care au renunțat să pună suflet, să se dedice întru totul. Și mi se pare trist, pentru că astfel, au renunțat la a crea. Totul devine un act pur mecanic, ceva doar făcut, fără să mai gândească, fără să mai simtă. Prin seminariile mele, încerc să readuc curiozitatea în ochii celor care își doresc să îmbrățișeze arta machiajului. Îmi este atât de drag să urc pe scenă și să am în fața mea oameni pasionați de frumos, oameni care vor să creeze cu adevărat și să descopere toată lumea asta plină de textură și culoare pe care o numim machiaj.

8B134ECE-7891-4E19-9851-08DC7D983703

Însă tot ceea ce v-am spus eu mai sus nu este valabil doar pentru makeup. Se potrivește oricărui domeniu. Indiferent ce alegi să faci, trebuie să vină din suflet și în final, să te facă să te simți împlinit. Iar pentru cei care nu știu de unde să înceapă? Întâi trebuie să existe dorință, apoi multă muncă și chiar mai multă ambiție, pentru că ea este cea care vă ajută să evoluați. Dincolo de toate acestea, este foarte important să existe oameni care te susțin. Eu am avut norocul ca la fiecare pas din cariera mea de până acum să îi am alături pe cei mai dragi. E un sentiment unic să fii în fața publicului care te urmărește și în spate să zărești privirea cuiva care te iubește și e mândru de tine. Pentru mine, acestea sunt momentele care mă fac să îmi doresc să devin mai bună, să mă perfecționez, să îi fac mereu mândri pe cei dragi.

A fi trainer presupune enorm de multă muncă și foarte mult timp în care ești plecat. Eu mă simt împlinită să știu că am ajuns  să călătoresc pentru a le arăta și a le vorbi oamenilor despre artă și frumos. Însă uneori e și greu să fii departe de cei care sunt ai tăi. În toți acești ani de când susțin seminarii, am fost mereu plecată, de cele mai multe ori în București. Și da, este frumos să descoperi mereu locuri și oameni noi, însă ceva te aduce tot timpul acasă. Din acest motiv am și ales titlul articolului ”De data aceasta, acasă”.

LRM_EXPORT_84523088689579_20180926_150707860

Anul acesta, după mult timp, voi susține un masterclass aici, în Oradea și va fi unul foarte special, pentru că îi voi avea alături pe cei dragi mie.  Totul despre automachiaj va fi un masterclass dedicat doamnelor și domnișoarelor dornice să învețe cum să își pună în evidență trăsăturile într-un mod cât mai corect, dar și rapid și ușor, în doar câțiva pași simpli. Și pentru că un machiaj bine realizat are nevoie de un ten foarte bine îngrijit, invitata specială a evenimentului va fi chiar mama mea, conferențiar universitar și specialist în cosmetică medicală și nutriție, care ne va dezvălui importanța îngrijirii exemplare a pielii acasă, pentru a crea un suport perfect pentru machiaj.

BD35C179-C135-4607-8938-E7B8C20E6310

LRM_EXPORT_20171029_193833

Evenimentul va avea loc pe data de 4 decembrie , începând cu ora 16:00, în  sala de evenimente a hotelului Caro, situat pe Str. Mihail Kogălniceanu nr.21A. Programul detaliat îl găsiți mai jos!

4C3AF98D-D326-4089-939F-FE680399F8FA

Așadar, vă aștept cu drag să întâmpinăm luna decembrie cu un eveniment dedicat frumuseții! Și nu uitați, atât timp cât aveți încredere în voi și în ceea ce vă doriți, puteți să realizați orice vă propuneți!

6C086316-F9DD-4AC2-8BBE-E497961334B5

P.S.: Știți că adineaori vă povesteam cât de mult contează sprijinul celor dragi? Ei bine, am ales o fotografie, care pentru mine valorează enorm și surprinde unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea de trainer. Fotografia aceasta a fost făcută la finalul masterclassului meu despre trendurile în machiaj pentru sezonul primăvară-vară, pe care l-am susținut la ediția din martie a evenimentului Cosmobeauty în București. Vă spuneam și că este greu să fii plecat și să știică ești departe de cei pe care, la încheierea unui astfel de eveniment cu multe emoții, ai vrea să îi strângi în brațe. Și chiar și așa, de la sute de kilometri distanță, un mesaj de felicitări, un simplu sunt mândru de tine, fac ca tot momentul să devină unic. Și da, starea din poză este exact starea dată de acele cuvinte. Contează cine și de ce le spune. În rest, este totul despre fericire.

52469F8D-F375-40C4-AC2A-A15AA4344D46

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply