Make-up & Stories

Review & Swatches | Macademian Girl Liquid Lipsticks

Hello, girls! Pentru că mi-am dorit să vă aduc ceva nou față de ceea ce v-am arătat până acum aici pe blog și în ultima perioadă și pe canalul meu de Youtube, am profitat de faptul că cei de la Paese Cosmetics și-au lansat noutățile de iarnă, printre care și o colecție de 6 rujuri lichide mate, Macademian Girl for Paese Cosmetics. Abia aștept să vă arăt nuanțele și să vă spun câteva cuvinte despre ele, so keep on reading!

Paese este un brand foarte drag mie, de fapt, brandul cu care lucrez de mai bine de 3 ani și despre care pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Voi dedica o postare viitoare poveștii mele alături de aceste produse, dar, până atunci, haideți să vedem câteva detalii despre noutățile de iarnă.

S-a creat o adevărată  nebunie în jurul rujurilor lichide mate în ultima perioadă și cred că fiecare fată poate să spună că are măcar un ruj de acest tip în portfardul ei, nu-i așa? Ei bine, de-a lungul timpului am testat mai multe rujuri de la diferite branduri și trebuie să recunosc că nu sunt o fană a celor mate, din cauza faptului că majoritatea dăunează buzelor prin faptul că usucă foarte tare după un anumit interval de timp în care au fost purtate.

Buzele sunt, din punctul meu de vedere, unul din punctele cheie ale feței unei doamne sau domnișoare, prin urmare nimeni nu cred că își dorește niște buze uscate și devitalizate. Tocmai de asta am căutat mereu o alternativă, ceva care să și arate bine, dar să nici nu dăuneze pe cât posibil. Cei de la Paese aveau deja o gamă de rujuri mate, Silky Matte, care, deși aveau aspectul acela mat, ce dă impresia de catifea, nu se uscau pe buze, rămânând cremoase pe tot parcursul purtării și da, credeți-mă, sunt foarte rezistente!

silky matte

Luna aceasta am avut parte lansarea noutăților de iarnă și, pentru că tot am intrat în luna cadourilor, cărei fete nu i-ar plăcea să primească un ruj într-o culoare deosebită? Macademian Girl for Paese Cosmetics cuprinde, de fapt, 2 colecții – o colecție de 6 rujuri lichide mate și una de 5 lip glossuri. Ambele au niște ambalaje superbe, care îți atrag atenția imediat, un avantaj în plus atunci când ne gândim la capitolul cadouri.

ruj

Eu vreau să vă povestesc câte ceva despre rujurile mate, care sunt disponibile în 6 nuanțe foarte potrivite nu doar pentru sezonul rece, cât și pentru cel cald. Bineînțeles că primele pe care le-am încercat au fost cele de roșu. Este culoarea mea preferată când vine vorba de machiajul buzelor, cu atât mai mult iarna.

Prima impresie pe care am avut-o a fost legată de miros. Spre deosebire de restul produselor de la Paese, care nu au o aromă specifică, simțindu-se ingredientele care se regăsesc în compoziția acestora, rujurile Macademian Girl miros a caramel aș zice eu și mi-a trebuit puțin timp să mă obișnuiesc. Mi-am aplicat nuanța Red Carpet, folosind în prealabil creionul Colour Adapt Lip Pencil, pe bază de ceară, care îi conferă și mai multă rezistență.

Așa cum veți vedea și în videoclipul de pe Youtube, pentru buza superioară am preferat să aplic rujul cu o pensulă de buze și nu cu aplicatorul lui propriu-zis, dar acesta este un pas opțional, în funcție de forma buzelor voastre. Aplicatorul are o formă foarte utilă, cu care vă puteți contura rapid și ușor buzele. Nu reține o cantitate mare de produs, de aceea există posibilitatea să trebuiască să resaturați aplicatorul cu ruj pentru a acoperi toată suprafața buzelor, astfel încât să fie rezistent. Textura este una foarte plăcută, ușoară, nu ai deloc senzația că se usucă sau că îți agresează buzele în vreun fel, rămânând cremos tot timpul. Datorită pigmentării și aspectului creamy, oferă volum buzelor.

Nuanțele, în ordine sunt:

1 – Retro Red

2 – Red Carpet

3 – Pink Panther

4 – Chic Nude

5 – Art Deco

6 – Hollywood Sun

Preferatele mele sunt, evident, primele 2, Retro Red fiind un roșu sângeriu, în timp ce Red Carpet este cu adevărat vibrant. Pink Panther este, din punctul meu de vedere, o nuanță care nu se potrivește oricui, fiind un roz extrem de puternic, dar în același timp frumos. Chic Nude și Art Deco sunt 2 varietăți de nude, una caldă și una rece, pe gustul acelora dintre voi cărora nu le place să încerce și ceva mai îndrăzneț sau, de ce nu, pot fi purtate la birou. Iar cea din urmă, Hollywood Sun este perfectă pentru vară, fiind un portocaliu viu, care se va găsi în armonie cu o piele frumos bronzată.

Ca să închei, vă recomand cu mare drag aceste rujuri, fiind o alternativă foarte bună la cele mate care se găsesc în comerț, mai ales că nu usucă buzele deloc, nici după o zi lungă de purtare. Aplicarea este ușoară, ambalajele sunt foarte frumoase, prin urmare sfatul meu este să le testați și veți vedea cât de bine se comportă.

Untitled

Mai jos aveți un clip cu toate cele 6 nuanțe. Sper să vă placă. Ne vedem curând!

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply