Look & Learn, Make-up & Stories

Holiday Glam Masterclass

V─â vine s─â crede╚Ťi c├ót de aproape este deja sf├ór╚Öitul lunii noiembrie? ├Äncet, ├«ncet apar podoabele de s─ârb─âtori ╚Öi nu ai cum s─â nu sim╚Ťi aerul acela al Cr─âciunului care te umple de energie pozitiv─â. Holidays are coming!┬á╚śi c─â tot vorbeam de vacan╚Ť─â ╚Öi s─ârb─âtori, am o veste important─â pentru voi: pe data de 14 decembrie, ├«ncep├ónd cu ora 17:00 v─â a╚Ötept cu mare drag la┬áHoliday Glam Masterclass, un eveniment g├óndit special pentru acelea dintre voi care ├«╚Öi doresc s─â ├«nve╚Ťe cum s─â realizeze singure un look inedit pentru a str─âluci cu adev─ârat de cea mai frumoas─â perioad─â din an. Ce p─ârere ave╚Ťi?

S─ârb─âtorile de iarn─â ├«ntruchipeaz─â mereu un eveniment plin de semnifica╚Ťii, c├ónd fiecare doamn─â sau domni╚Öoar─â vrea s─â se simt─â c├ót mai special─â, al─âturi de cei dragi, ├«ns─â, cu toat─â alerg─âtura care se creeaz─â odat─â cu ├«mpodobitul casei ╚Öi al bradului, preg─âtirea mesei, alegerea ╚Ťinutelor ╚Öi a╚Öa mai departe, capitolul beauty este unul realmente neglijat, sau, chiar dac─â ├«╚Öi amintesc de necesitatea unei program─âri la machiaj, make-up artistul nu lucreaz─â sau nu are locuri disponibile ├«n ziua respectiv─â. Cunoa╚Öte╚Ťi situa╚Ťia, nu-i a╚Öa?

Ei bine, pentru c─â mi-am dorit s─â ├«nchei anul acesta a╚Öa cum merit─â, pentru c─â a fost cu siguran╚Ť─â cea mai complex─â ╚Öi emo╚Ťionant─â perioad─â din via╚Ťa mea, m-am g├óndit s─â aduc machiajul glamour mai aproape de voi, printr-un masterclass ├«n care s─â abord─âm toate caracteristicile acestui stil, astfel ├«nc├ót fiecare dintre voi s─â poat─â s─â realizeze singur─â un look complet, ├«n doar c├ó╚Ťiva pa╚Öi, conform tipologiei ei.

Mai am o surpriza! Fiecare femeie merit─â s─â str─âluceasc─â, indiferent de v├órst─â! A╚Öadar, ├«n premier─â, ├«n cadrul masterclassului vom aborda 2 tipologii de ten diferite: pe de-o parte tenul normal, t├ón─âr ╚Öi, pe de alt─â parte, tenul matur ╚Öi regulile pe care doamnele trebuie s─â le respecte pentru a ob╚Ťine ├«n final un machiaj la fel de frumos.

Dar haide╚Ťi s─â cunoa╚Ötem mai bine programa pe care o vom urma:

  1. Îngrijirea tenului în sezonul rece; produse necesare în trusa personală pentru o îngrijire optimă
  2. Realizarea bazei machiajului; cum d─âm rezisten╚Ť─â unui machiaj? tehnici de fixare
  3. Modalit─â╚Ťi de corec╚Ťie/accentuare a tr─âs─âturilor; camuflarea imperfec╚Ťiunilor
  4. Contouring/Strobing în machiajul glamour
  5. Tehnici de stilizare a spr├óncenelor pentru ob╚Ťinerea unui aspect c├ót mai natural
  6. Machiajul ochilor (adaptat tipologiei: cu pleoapa c─âzut─â, ascenden╚Ťi, descenden╚Ťi etc.); folosirea pigmen╚Ťilor
  7. Modalit─â╚Ťi de utilizare a rimelului pentru a ob╚Ťine efectul 3D
  8. Machiajul buzelor; corec╚Ťia buzelor; ob╚Ťinerea efectului de m─ârire

Pentru machiajul tenului matur, la programa prezentat─â mai sus se vor ad─âuga: produse specifice tenului matur pentru ├«ngrijirea ├«n sezonul rece; utilizarea texturilor u╚Öoare pentru realizarea bazei machiajului; cum d─âm rezisten╚Ť─â machiajului ├«n cazul texturilor u╚Öoare? ; modalit─â╚Ťi de corec╚Ťie/ accentuare a tr─âs─âturilor – efectul de lifting,┬ámachiajul ochilor – texturi mate.

Av├ónd ├«n vedere tematica ╚Öi tipologiile abordate, masterclassul va fi format din 2 p─âr╚Ťi: o parte dedicat─â tenului normal ╚Öi una dedicat─â celui matur, fiecare participant─â primind un material printat cu regulile de baz─â care se aplic─â ├«n cazul celor 2 tipuri de make-up prezentate.

Produsele pe care le voi folosi pentru a realiza cele 2 lookuri vor fi disponibile pentru a fi cumpărate pe tot parcursul masterclassului. 

Cu alte cuvinte, v─â a╚Ötept cu drag ├«n data de 14 decembrie, de la ora 17:00, la un masterclass prin care ├«mi doresc s─â r─âspund tuturor ├«ntreb─ârilor voastre ╚Öi unde vreau s─â ├«n╚Ťelegem c─â machiajul este cel care ne poten╚Ťeaz─â tr─âs─âturile, astfel ├«nc├ót fiecare dintre noi poate s─â radieze.

Locurile sunt limitate! Pentru ├«nscrieri – 0721256697

Taxa de înscriere: 50 lei

See you soon! Nu uita s─â ├«╚Ťi rezervi locul!

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply