Look & Learn, Make-up & Stories

Sănătate și frumusețe | #SilverSummerBeautyCode

No beauty shines brighter than a good heart and a healthy body”

Trăim într-o lume acaparată sau, mai bine zis, dominată de ideea de frumusețe, de perfecțiune…însă doar exterioară. Mergi pe stradă și vezi tot mai mulți oameni care pășesc timid, punând în fața lor tot felul de precepte, de prejudecăți, de trăsături pe care le cataloghează ca defecte.

Dați-mi voie să vă spun ceva. Perfecțiunea nu există sau cel puțin noi nu o putem atinge. Cred că dacă ea ar exista, viața noastră ar fi prea monotonă. Gândiți-vă câte lucruri bune s-au întâmplat în viața voastră pornind de la ceva poate mai puțin pozitiv. Orice aspect fericit va veni după un șir de evenimente care pot fi și ele fericite sau nu, dar senzația de împlinire din final va fi infinit mai mare pentru că veți simți că meritați acel lucru cu adevărat. Eu aș îndrăzni să spun că a fi imperfect înseamnă să fii fericit.

De la ideea asta am pornit și acum câteva zile, mai exact vineri, când am avut ocazia de a participa la un eveniment dedicat frumuseții, dar unui alt fel de frumusețe…cea care pornește din interior și se reflectă în felul în care arătăm, ne simțim, chiar și în felul în care trăim.

#SilverSummerBeautyCode a întruchipat oportunitatea oferită orădencelor de a afla de la specialiști care este secretul pentru a găsi echilibrul dintre minte, trup și suflet, pentru că întotdeauna un corp sănătos în interior își va arăta starea de bine și la exterior și, dragile mele, sănătatea înseamnă frumusețe.

beautys code

Esteticieni, nutriționiști, antreprenori din domeniul de beauty, make-up artiști și nu numai, cu toții ne-am propus să aducem în fața invitatelor o altă perspectivă asupra a ceea ce reprezintă frumosul. După cum spuneam și vreau să o repet, totul pornește din interior. Cu această idee s-a dat startul prezentărilor din cadrul evenimentului. Fiecare speaker a creionat puțin câte puțin, drumul pe care fiecare dintre noi îl poate și, de fapt, ar trebui să îl parcurgă pentru o viață sănătoasă și, implicit, pentru a avea parte de un trup îngrijit și frumos.

Atunci când a sosit rândul meu, am luat oarecum timidă microfonul în mână și mi-am făcut curaj să mă adresez publicului într-un alt mod, nu doar prin vorbe. Am ales să exprim ceea ce doream să transmit prin machiaj. Am îndrăznit să spun că lumea noastră modernă are nevoie de femei hotărâte, stăpâne pe ele și conștiente de atuurile pe care le au și, tocmai de aceea trebuie să știe cum să își pună toate acele trăsături în valoare chiar și singure. Machiajul va fi mereu o modalitate prin care să evidențiem tot ceea ce avem mai bun. El este arta pe care o transpunem pe chipul nostru.

ev21

În articolul trecut v-am prezentat pașii pentru realizarea unui look de vară rapid și de efect, dar, foarte important, și în tendințe. În cadrul evenimentului organizat de Beauty’s Code am ales să abordez același make-up, cu doar câteva mici schimbări. Cunoașteți deja fabuloasa pudră Sun of Egipt de la Paese, vedeta postării precedente, dar și a evenimentului de vineri. Ei bine, de data aceasta am vrut să pun din nou accentul pe versatilitatea acestui produs și, prin urmare, nu l-am folosit doar pe pleoape în loc de obișnuitele farduri, ci am ales câteva zone în plus: pomeții, puntea nasului și arcul lui Cupidon, unde pudra cu particule de aur a avut rol de iluminator, dar și pe buze, peste ruj, pentru o tușă de final spectaculoasă. (Fotografiile cu toate detaliile vă așteaptă la sfârșitul articolului.)

Femeia modernă trebuie să strălucească. Un stil de viață echilibrat, o dietă adecvată, o îngrijire atentă a pielii și un machiaj frumos realizat vor face mereu diferența în apariția ta.

Pentru final v-am păstrat câteva poze. M-aș bucura ca și voi să ajungeți să credeți în propria persoană, în trăsăturile voastre, în gânduri, în ceea ce simțiți.

Frumusețea vine din sănătate, din trăiri, dintr-un zâmbet pe care îl arătați timid atunci când îndrăzniți să vă lăsați cuprinse de bucurie. Sunteți frumoase, trebuie doar să priviți puțin mai adânc și veți descoperi singure!

ev5

ev4

ev16

ev17

EV18

ev6

EV20

ev26

ev7

ev27

ev28

ev8

ev29

ev30

ev9

ev31

ev10

ev32

ev11

ev33

ev34

ev12

ev35

ev13

ev36

ev15

ev37

ev38

ev39

ev24

Locație: Hotel Silver

Organizator: Beauty’s Code

Model: Krisztina Szabo

Photo: Béla Lestyán, Szava Moise

Lista produselor folosite pentru realizarea machiajului o găsiți aici: https://antonialestyan.ro/machiaj-dedicat-zilelor-de-vara/

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply