Lifestyle

Împodobim studioul | video nou pe Youtube

Seri în care stăm cu o cană de ceai sau ciocolată caldă în mână, uitându-ne la un serial sau citind din paginile unei cărți căreia voiam de mult timp să îi acordăm câteva clipe, fulgi de zăpadă pe care îi privim căzând în bătaia becului și care încet, încet se aștern peste oraș – toate acestea descriu o mică parte din atmosfera, zic eu minunată, ce caracterizează această perioadă a anului. Vă vine să credeți că mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun?

Eu, sincer, număr zilele. Pentru mine, Crăciunul a fost întotdeauna cea mai importantă sărbătoare din an pentru că are dublă semnificație, cea mai puțin cunoscută ca să zic așa, fiind faptul că este și ziua mea de naștere, mai exact pe 25 decembrie. So, I am a Christmas girl! 

De fiecare dată abia aștept să vină perioada aceasta, să ne gândim la cadouri și surprize pentru cei dragi, decorațiuni de toate felurile, seri cu miros de turtă dulce, oameni pe care abia așteptăm să îi luăm în brațe și lista poate continua la infinit. Anul acesta sunt și mai entuziasmată pentru că este al doilea an când împodobesc și studioul meu de sărbători, cu atât mai mult că în săptămâna care vine, pe 14 decembrie, voi susține un masterclass de make-up și, deci, vreau ca totul să arate perfect, iar participantele la Holiday Glam să aibă parte de o atmosferă caldă și prietenoasă, cu un aer Christmassy.

IMG_20171210_094145_130

Ieri am fost acolo și m-am ocupat de tot ce înseamnă decorațiuni de Crăciun, luminițe, steluțe și  multe altele, cireașa de pe tort fiind peretele de care v-am povestit și cu alte ocazii, unde am schimbat desenul pentru a fi în ton cu sezonul de iarnă. Din toate acestea a rezultat un video simpatic, care sper să vă placă și să vă inducă măcar puțin din bucuria pe care o simt eu legată de toată această perioadă a anului!

                                     

LRM_EXPORT_20171209_171415

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply