Lifestyle

Îți mulțumesc, vară!

Sincer, îmi este greu și ma cuprinde un fel de tristețe atunci când mă gândesc la faptul ca zilele lungi, scăldate în razele soarelui, chiar dacă mai tot timpul mult prea calde, s-au sfârșit, luând odată cu ele tot ceea ce a fost mai frumos din aceste luni cărora le-am spus cu zâmbetul pe buze ,,vară“.

Ar fi frumos să putem ține aproape de noi tot ceea ce ne este drag, inclusiv aerul proaspăt pe care îl inspiram în drumețiile făcute la munte, briza mării, apusurile care ți-ai dori să nu se sfârșească niciodată sau privirile acelea care îți dau fluturi în stomac… însă timpul trece, fără ca noi să putem face ceva pentru a-l împiedica. Dar cred că am putea să ne luăm un moment în care să ne gândim la toate lucrurile minunate care s-au întâmplat în această vară și care cu siguranță vor rămâne întipărite undeva adânc în sufletul nostru, creionând pas cu pas amintiri pe care le vom spune mereu cu drag.

Eu aș începe așa: îți mulțumesc, vară, pentru fiecare clipă de fericire, pentru fiecare lecție învățată, pentru fiecare emoție simțită.

Îmi voi aminti mereu că în vara acestui an am avut parte de cea mai frumoasă absolvire și, totodată, acum mi-am decis drumul pe care vreau să merg în viață.

20170530_090519

IMG_20170526_210911_301

Îți mulțumesc, vară, pentru faptul că am sărbătorit un an de când mi-am deschis studioul, căruia i-am ales și un nume – Urban Beauty Studio . Pe măsură ce trece timpul, îmi dau seama că fiecare oră petrecută acolo mă leagă tot mai tare de lumea asta plină de culoare despre care îndrăznesc să spun că mă face fericită.

IMG_20170826_212457_705

20170619_142051

Îți mulțumesc, vară, că mi-ai dat șansa de a împărtăși pasiunea mea pentru machiaj și cunoștințele pe care le am unor fete cărora sunt mândră că am reușit să le arăt că arta înseamnă viață.

curs4

curs2

După acest principiu m-am ghidat și atunci când mi-am făcut curaj să apar în fața oamenilor ca să le vorbesc despre experiența mea în lumea artei. Fiecare seminar, demonstrație sau pur și simplu o discuție despre ceea ce fac reprezintă o piatră pusă la temelia viitorului pe care îmi doresc să îl clădesc, pentru că nu există nimic mai plăcut decât să împărtășești acel ceva pentru care dai tot ce ai mai bun din tine.

EV18

ev1

În vara asta am văzut și revăzut locuri care au schimbat ceva la mine prin ceea ce am gasit acolo sau prin amintirea pe care mi-au lăsat-o. Și aici bineînțeles ca nu pot să nu fac referire la Sinaia și fabulosul Castel Peleș, dar și la Concursul de Eleganță pentru mașini, care m-a făcut să îmi dau seama, pentru al doilea an la rând, câte povești inedite se pot ascunde în spatele fiecărui detaliu care își face loc în viața noastră, chiar și în cazul unei mașini.

LRM_EXPORT_20170625_091035

20170624_101938

Aș vrea să îți mulțumesc pentru oamenii frumoși pe care am avut ocazia să îi întâlnesc și pentru fericirea aia copilărească pe care am simțit-o când am revăzut oameni dragi și la fel de frumoși.

Și nu în ultimul rând, dragă vară, mulțumesc pentru apusurile care mă duceau de fiecare dată cu gândul undeva departe, pentru stelele care se aliniau în fiecare noapte într-un dans strălucitor și mă îndemnau să iau caietul și să îmi las emoțiile să scrie despre măreția lor cufundată în întuneric.

ee6eaf72c308112d4815f5f9220ffdb0

Și acum? Acum a venit toamna. Ploaia deja lovește în geam cu un fel de ură inexplicabilă și de fiecare dată parcă tot mai tare. Unii cred că toate momentele unice ale verii vor fi șterse de picăturile astea de ploaie și uitate prea repede pentru cât de mult au însemnat cândva. Dar eu nu cred că va fi așa. Nu e nimic pierdut de tot și cu siguranță la anul ne vom întoarce la clipele dragi de acum, care atunci vor fi amintiri ce vor sta la baza unor noi povești scrise cu sentimente și raze de soare în valurile mării.

053a3daa868ca796fbacfe745dbb4d42

Până atunci însă, hai să ne pierdem pe străzi, printre foșnete de frunze, acolo unde chiar și toamna întunecată să găsească din fericirea noastră.

incheiere

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply